Grand kafa 3 u1 čokolada i banana
Najveći domaći proizvođač kafe Grand kafa proširio je bogati portfolio svojih popularnih proizvoda na temu 3u1 najnovijim ukusom čokolade i banane. Ukus je zavodljivo sladak sa jakom aromom čokolade i banane, idealnom kombinacijom za prave sladokusce koji traže poslasticu u svim segmentima života, pa i u kafi. Najnovija Grand kafa 3u1 sa ukusom čokolade i banane pravi je desert među kafama i zajedno sa već dokazanim ukusima choco orange i jabuka cimet, potrošačima nudi da izaberu ukus za svoju dušu i uživaju u malim slatkim zadovoljstvima koja život znače.
 
 

Najbrži recept za oblande – Nove Yo D’Oro Oblande
Kompanija Bambi pripremila jeiznenađenje za sve ljubitelje Yo D’Oro brenda - nove Yo D’Oro Oblande, neponovljivog ukusa. Yo D’Oro Oblande su inspirisane receptom naših baka i tu su kada poželimo prepoznatljivu kombinaciju hrskavog vafla, svežeg mleka ineodoljive karamele. I baš kao sto su naše bake pripremale ovu poslasticu, Yo D’Oro Oblande imaju oblik kockica, veličine jednog zalogaja i idealne su da jednim pakovanjem poslužimo duplo više gostiju.

Novi Imlek proizvodi sa dodatkom surutke
Zdrave navike i zdrav način ishrane i života u svetu su već duže vreme u centru pažnje. Ove teme postale su popularne i na našim prostorima i sve veći broj ljudi teži da umesto uz pomoć raznih dijeta, svoju figuru i dobro zdravlje održi redovnom fizičkom aktivnošću i pravilnom ishranom. Zbog toga je kompanija Imlek, osluškujući potrebe svojih potrošača, ponudila nove proizvode, mleko i jogurt sa dodatkom surutke, u okviru brenda Family.

Delikatesni ponedeljak - SOS za kulturu - Teatar Mimart & SEEcult.org
4. novembar, 19h - Umetničko kulinarsko veče "SOS" u kojem će ekipe Teatra MIMART i SEEcult.org-a kuvati razne sosove za vas, uz prisustvo performera i projekciju odabranih kratkih filmova i video zapisa umetnika koji jezikom kulinarskih veština pravljenja sosa nude moguće recepte za revitalizaciju kulture, povodom trenutne teške situacije u kojoj se nalazi i posebno marginalizacije savremene kulturne i umetničke produkcije.

KNJAZU MILOŠU BRONZA NA SVETSKOM PRVENSTVU ŠPRICERA
Na 2. Svetskom prvenstvu Haložana u mešanju sa mineralnim vodama osvojila je najbolja kombinacija Haložana godine 2012 sa mineralnom vodom Sarajevski kiseljak, a zatim je  sledio Tempel i Jamnica i Knjaz Miloš, obe sa jednakim bodovima na trećem mestu. Na ocenjivanju jednog od najpopularnijih punjenja Ptujske kleti, članice Grupacije Perutnina Ptuj, koje se danas održalo u Vinskom hramu, međunarodna stručna komisija degustirala je i ocenila više od 18 kombinacija mineralnih voda iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije i Francuske.

Beogadski internacionalni gastronomski master – BIG Master
Beogradski internacionalni gastonomski master je stručna, obrazovna i poslovna manifestacija koja će se održati u Beogradu 28. i 29. septembra u Ustanovi kulture Palilula. Pored programa namenjenih šefovima-kuvarima planirani su edukativni sadržaji za restoratere, somelijere, barmene i bariste.Manifestacija ima za cilj unapređenje znanja i struke u oblasti gastronomije.

Novi Imlekov Jogood sa ukusom ananasa
Leto je polako na izmaku, ali to ne treba da bude razlog da se potpuno odreknemo uživanja u čarima egzotičnog voća. Zbog toga je kompanija Imlek svojim potrošačima ponudila novi, osvežavajući, voćni jogurt Jogood sa ukusom ananasa, koji pripada već dobro poznatoj porodici istoimenih proizvoda sa fantastičnim ukusima jagode, šumskog voća, višnje, kajsije i maline.

FOOD TALK 2013. - Konferencija o hrani
Na Salašu 137 na Čeneju, u organizaciji kulinarskih magazina Color Press Grupe - "Dobra hrana", "Pošalji recept" i "Torte i kolači", održana prva regionalna konferencija o hrani "Food Talk 2013". Najpre je urednica kulinarskih magazina CPG, Ženja Aćimović, pozdravila sve prisutne i predstavila izdanja na kojima radi, te otkrila tajnu njihovog uspeha.

Hranom protiv stresa
Stres je postao trend i gotovo da nema dana kada možete da ga izbegnete. Da biste se opustili i osećali se dobro, važno je i kako se hranite. Pored meditacije, fizičke aktivnosti i drugih stvari koje vam mogu otkloniti stres i opustiti vas, jako je bitno i koje namirnice unosite u svoj organizam.

Poznati probali specijalitete “Koketine kuhinje”
U nedelju na Adi Ciganliji u klubu Koketa otvorena je “Koketina kuhinja”. Ovo savršeno mesto za bekstvo iz grada i uživanje na Savskom jezeru, može da se pohvali sa raznim odličnim specijalitetima od mesa, pastama, supama i osvežavajuće salatama, kao i raznim poslasticama.

Kompanija Imlek – jedini domaći proizvođač organskih mlečnih proizvoda
Kompanija Imlek, kao jedina domaća kompanija koja je u svoj portfolio uvrstila organske  mlečne proizvode, pružila je punu podršku Organic Live Fest-u održanom u Beogradu, treću godinu za redom. Saradnjom sa Organic Live Fest-om, kompanija Imlek je želela da doprinese razvoju svesti kod ljudi o organskoj hrani.

Delikatesni ponedeljak - FOOD & FIRE
U Kulturnom centru Grad  u 19h, kao i obično "Delikatesni ponedeljak - FOOD & FIRE". Social media agencija ipyro će 17.juna kuvati za vas na Delikatesnom Ponedeljku u KC Gradu. I dok vas na tihoj muzičkoj vatri zagreva DJ set Vanje Bursać, ipyro će se truditi da na različite načine podgreje vaše apetite. Zabeležite u vaše kalendare i kuvare. Cena bona 100 rsd