Delikatesni ponedeljak - SOS za kulturu - Teatar Mimart & SEEcult.org
4. novembar, 19h - Umetničko kulinarsko veče "SOS" u kojem će ekipe Teatra MIMART i SEEcult.org-a kuvati razne sosove za vas, uz prisustvo performera i projekciju odabranih kratkih filmova i video zapisa umetnika koji jezikom kulinarskih veština pravljenja sosa nude moguće recepte za revitalizaciju kulture, povodom trenutne teške situacije u kojoj se nalazi i posebno marginalizacije savremene kulturne i umetničke produkcije.

KNJAZU MILOŠU BRONZA NA SVETSKOM PRVENSTVU ŠPRICERA
Na 2. Svetskom prvenstvu Haložana u mešanju sa mineralnim vodama osvojila je najbolja kombinacija Haložana godine 2012 sa mineralnom vodom Sarajevski kiseljak, a zatim je  sledio Tempel i Jamnica i Knjaz Miloš, obe sa jednakim bodovima na trećem mestu. Na ocenjivanju jednog od najpopularnijih punjenja Ptujske kleti, članice Grupacije Perutnina Ptuj, koje se danas održalo u Vinskom hramu, međunarodna stručna komisija degustirala je i ocenila više od 18 kombinacija mineralnih voda iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije i Francuske.

Beogadski internacionalni gastronomski master – BIG Master
Beogradski internacionalni gastonomski master je stručna, obrazovna i poslovna manifestacija koja će se održati u Beogradu 28. i 29. septembra u Ustanovi kulture Palilula. Pored programa namenjenih šefovima-kuvarima planirani su edukativni sadržaji za restoratere, somelijere, barmene i bariste.Manifestacija ima za cilj unapređenje znanja i struke u oblasti gastronomije.

Novi Imlekov Jogood sa ukusom ananasa
Leto je polako na izmaku, ali to ne treba da bude razlog da se potpuno odreknemo uživanja u čarima egzotičnog voća. Zbog toga je kompanija Imlek svojim potrošačima ponudila novi, osvežavajući, voćni jogurt Jogood sa ukusom ananasa, koji pripada već dobro poznatoj porodici istoimenih proizvoda sa fantastičnim ukusima jagode, šumskog voća, višnje, kajsije i maline.

FOOD TALK 2013. - Konferencija o hrani
Na Salašu 137 na Čeneju, u organizaciji kulinarskih magazina Color Press Grupe - "Dobra hrana", "Pošalji recept" i "Torte i kolači", održana prva regionalna konferencija o hrani "Food Talk 2013". Najpre je urednica kulinarskih magazina CPG, Ženja Aćimović, pozdravila sve prisutne i predstavila izdanja na kojima radi, te otkrila tajnu njihovog uspeha.

Hranom protiv stresa
Stres je postao trend i gotovo da nema dana kada možete da ga izbegnete. Da biste se opustili i osećali se dobro, važno je i kako se hranite. Pored meditacije, fizičke aktivnosti i drugih stvari koje vam mogu otkloniti stres i opustiti vas, jako je bitno i koje namirnice unosite u svoj organizam.

Poznati probali specijalitete “Koketine kuhinje”
U nedelju na Adi Ciganliji u klubu Koketa otvorena je “Koketina kuhinja”. Ovo savršeno mesto za bekstvo iz grada i uživanje na Savskom jezeru, može da se pohvali sa raznim odličnim specijalitetima od mesa, pastama, supama i osvežavajuće salatama, kao i raznim poslasticama.

Kompanija Imlek – jedini domaći proizvođač organskih mlečnih proizvoda
Kompanija Imlek, kao jedina domaća kompanija koja je u svoj portfolio uvrstila organske  mlečne proizvode, pružila je punu podršku Organic Live Fest-u održanom u Beogradu, treću godinu za redom. Saradnjom sa Organic Live Fest-om, kompanija Imlek je želela da doprinese razvoju svesti kod ljudi o organskoj hrani.

Delikatesni ponedeljak - FOOD & FIRE
U Kulturnom centru Grad  u 19h, kao i obično "Delikatesni ponedeljak - FOOD & FIRE". Social media agencija ipyro će 17.juna kuvati za vas na Delikatesnom Ponedeljku u KC Gradu. I dok vas na tihoj muzičkoj vatri zagreva DJ set Vanje Bursać, ipyro će se truditi da na različite načine podgreje vaše apetite. Zabeležite u vaše kalendare i kuvare. Cena bona 100 rsd

Kompanija Bambi-Banat pomogla Beogradsku filharmoniju
Kompanija Bambi-Banat je u skladu sa politikom negovanja i podrške kulturnih i edukativnih projekata odlučila  da donira ukupno 15 hiljada evra za podršku aktivnostima Beogradske filharmonije.„Ova donacija predstavlja samo jednu u nizu akcija koje preduzimamo kako bismo promovisali prave vrednosti u koje pre svega mladi treba da veruju i kojima da teže.

Zaječarska pivara ugostila pivsku turu „Pitura“
Popularni dvojac iz Splita, Toni Pavlović i Lovre Režić, koji su "fićom" krenuli u avanturu dugu 3.400 kilometara tokom koje planiraju da obiđu sve pivare bivše Jugoslavije koje proizvode pivo sa nazivom grada u kome se fabrike nalaze, pivsku turu po Srbiji započeli su posetom Zaječarske pivare.

Restoran ĐERAM - spoj domaće i internacionalne kuhinje
Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da postetite "ĐERAM" novootvoreni restoran internacionalne kuhinje u samom srcu stare Zvezdare. Sakriven od gradske vereve, restoran pedstavlja nesvakidašnji spoj predratne arhitekture i dizajna, nalazi se u jednoj od najlepših kuća u ovom karju, koja datira iz davne 1927. godine. Bogato nasleđe kuće, duh predratnog prostora i specijaliteti pripremljeni na jedinstven način su ono što nas razlikuje od ostalih.