VAŠA REKLAMA na site-u Ogledalce !    
 
Internet portal Ogledalce postoji od 2006. godine i svojim sadržajem je posvećen ženskom delu populacije. Na portalu se nalaze: veliki Adresar firmi, besplatni mali oglasi, zanimljivi tekstovi informativno edukativnog karaktera, forum sa korisnim savetima i različiti sadržaji o svim važnim i manje važnim stvarima. Sajt je uvek je dostupan za reklamiranje putem bannera, tekstova i uvek otvoren za nove i kreativne ideje. Sajt je takođe fokusiran na firme i male privrednike i pruža mugućnost potpuno besplatnog oglašavanja kroz upis u registar firmi ili putem malih oglasa.

Besplatan upis oglasa u bazu podataka:
 
Upis vašeg oglasa u bazu podataka, bilo da ste pravno ili fizičko lice, potpuno je besplatan. Vašom registracijom u našoj bazi podataka besplatno ćete promovisati vaše usluge i proizvode 24h dnevno.
Ukoliko želite da se upišete u bazu podataka Ogledalce, to možete učiniti kroz obrazac koji se dobija izborom na Upis Firmi / Mali oglasi.

Osnovni vidovi platnog oglašavanja na Internet sajtu Ogledalce

Ogledalce pokriva različite kategorije. Zbog toga smo omogućili da za vaše proizvode i usluge posebno izaberete odgovarajuće kategorije, čime će vaši proizvodi i usluge brže naći put do pravog kupca.

• prikazivanje firme u dve ili tri kategorije / podkategorije

• postavljanje oglasa u vidu reklamnog panela na naslovnoj strani veličine 950x120px

• postavljanje oglasa u vidu reklamnog banera na naslovnoj strani i stranama horizontalne navigacije (Mali oglasi, Upis firmi, Index firmi, Marketing, Kontakt) i/ili u okviru kategorija sa tekstovima. Top pozicija 950x120px, pozicija desna kolona 150x150px, 150x300px i 150x500px.

• postavljanje promotivnog teksta i/ili serijala tekstova na naslovnoj strani sajta i/ili na stranama određenih kategorija. Promotivni tekst sadrži sliku 950x540px, kratak i detaljan opis i link ka vašoj Internet prezentaciji

• sprovođenje anketa, kvizova, nagradnih igara i sličnih namenski osmišljenih interaktivnih sadržaja

• širi vidovi prezentacije kroz saradnju, sponzorstva i/ili različite sponzorske pakete prema daljem dogovoru

Za sva pitanja u vezi reklamiranja vaših proizvoda i usluga putem reklamnih banera i/ili ostalih vidova reklamiranja, kontaktirajte nas obrasca za kontakt: Kontakt

 

Za detaljne informacije i banerima, reklamnim tekstovima i ostalim vidovima promocije pogledaje sledeći PDF dokument.