GRAND KAFA OBELEŽILA SVETSKI DAN KOMŠIJA
Grand kafa obeležila je Svetski dan komšija širom Srbije u želji da nas podseti na prave komšijske vrednosti koje nas sve spajaju – humanost, gostoprimstvo, toleranciju i lepo vaspitanje. Svojim angažovanjem kompanija je želela da pomogne porodicama kojima je pomoć neophodna, i u duhu komšijske solidarnosti, podelila je vaučere za kupovinu osnovnih životnih namirnica i izgradila rampe za osobe sa invaliditetom. Odabir porodica i lokacija za rampe urađen je u saradnji sa Klubom predsednika skupština stanara.

Grand kafa želela je da ulepša ovogodišnji Svetski dan komšija građanima Srbije i podseti ih na divne momente i lepe uspomene koje ih vežu i koje rado dele sa komšijama, ali i da ih pozove da kroz tradicionalno ispijanje zajedničke kafe upoznaju nove susede i zbliže se jedni sa drugima.

„U vremenu kada je svakome potrebna topla i prijateljska komšijska atmosfera, ponosni smo na to što je Grand kafa uspela da usreći ili barem izmami osmehe građana Beograda, Novog Sada i Niša. Svesni smo činjenice da postoji dosta ljudi kojima je pomoć potrebna, i posebno nam je drago što smo ovom akcijom već podstakli komšijsku solidarnost“, rekao je Andrej Bele, direktor Atlantic grupe za strateško područje kafa.

Grand kafa je u okviru ove akcijeukrasila oko 1000 zgrada u tri grada Srbije, postavljanjem postera „Dobar komšija“ i podelilačak deset hiljada kesica Grand kafe Gold u želji da podstakne komšije da je popiju zajedno.

Aleksandar Ribac, direktor Kluba predsednika skupština stanara, izjavio je da je više nego zadovoljan obavljenim poslom i saradnjom sa Grand kafom. „Veoma smo ponosni na činjenicu da je ova akcija obuhvatila pomoć velikom broju ljudi. Pozitivni komentari i osmesi govore da smo zahvaljujući Grand kafiodradili odličan posao i usmerili pozitivnu komšijsku energiju tamo gde je najpotrebnija“, dodao je Ribac.