FOODPANDA SPREMILA POPUSTE U ČETIRI GRADA!
Povodom početka nove školske godine, Foodpanda, vodeći svetski online servis za naručivanje hrane, spremio je specijalne popuste u nekoliko restorana u četiri grada Srbije. Promotivna akcija koja traje od 5. do 10. septembra, nudi popust od 50% na sva jela u trinaest restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Restorani u kojima možete iskoristiti specijalnu ponudu i preko sajta www.foodpanda.rs ili Foodpanda aplikacije za mobilni telefon naručiti hranu su „Madness“, „Pizza Market“, „Marko Polo“,  „Habanero“, „Luda kuća Centar“, „Luda kuća NBG“ i „BG Giros“ u Beogradu, „Corleone“, „Dva kneza“, „Barrique“ i „Kineski zid“ u Novom Sadu, „Kuhinjica“ u Nišu, „Ambrosia“ u Kragujevcu.

Foodpanda portal omogućava korisnicima da odaberu lokalne restorane i poruče svoje omiljeno jelo putem web-a ili aplikacije, ali i da ostave komentare vezane za proces naručivanja, brzine isporuke, kvalitet hrane i ukupni utisak. Porudžbine korisnika se čuvaju online, što omogućava brže ponovno naručivanje, pamti se i po više adresa po korisniku čime je izbegnuto ukucavanje adrese prilikom svake porudžbine. Aplikacija omogućava filtriranje restorana po više faktora, a postoji i mogućnost slanja obaveštenja o specijalnim lokalnim ponudama, a uz opciju online plaćanja, naručivanje hrane nikada nije bilo brže i jednostavnije.