GLUMAČKI PAR ZAJEDNO I ZA DAN ZALJUBLJENIH
Popularni par Sofija i Arsa iz serije „Istine i laži", koji tumače Marina Ćosić i Vladimir Kovačević, “uhvaćen“ je u jednom objektu poznatog lanca pekara „Hleb i kifle“, dok bira slatki poklon za Dan zaljubljenih, kojim verovatno žele da obraduju drage osobe. Kako je srce simbol ovog dana, savršen izbor bila je torta u obliku srca, koja je na izgled delovala veoma ukusno, a verujemo i na ukus. Mladi glumački par bio je i više nego raspoložen za slikanje, dok je odgovor na pitanje koga će obradovati za Dan zaljubljenih, ostao tajna.

Norveški ambasador posetio fabriku Knjaz Miloš
Delegacija ambasade Kraljevine Norveške u Srbiji, na čelu sa ambasadorom, njegovom ekselencijom gospodinom Arneom Sanesom Bjornstadom, posetila je fabriku Knjaz Miloša u Aranđelovcu i upoznala se sa procesima proizvodnje vode i drugih proizvoda kompanije. Ovom prilikom, ambasador Arne Sanes Bjornstad rekao je: „Na ideju o poseti fabrici došli smo kada se jedan od kolega setio da je, prema našim arhivama, proizvod koji ambasada najduže kupuje upravo gazirana voda Knjaz Miloš,  te smo prirodno želeli da posetimo fabriku. Otkrili smo jednu od najmodernijih fabrika za proizvodnju vode u srcu Srbije“.

Anđelka Prpić iznenadila kupce u KFC drive thru restoranu
Poznata glumica Anđelka Prpić na kratko je preuzela ulogu prodavca u novootvorenom KFC drive thru restoranu i svojim dobrim raspoloženjem i duhovitošću iznenadila brojne posetioce. Došavši da kupe svežu piletinu u prvom KFC restoranu ovog tipa u Srbiji, posetioci nisu ni najmanje očekivali da će ih prilikom preuzimanja njihove porudžbine iznenaditi zvezda televizijskih ekrana i na taj način im dodatno ulepšati predpraznično raspoloženje. Pored toga što se odlično snašla u ulozi prodavca, Anđelka je svakog kupca podsetila da se piletina u restoranima, koja je isključivo domaćeg porekla, svakodnevno priprema po receptu starom 70 godina, koji je osmislio osnivač i glavni kuvar KFC, Pukovnik Harland Sanders.

Whisky Fair - Dorćol Platz
Whisky Fair najavljuje svoje drugo izdanje i to 25 i 26. novembra 2017. u Dorćol Platzu. Svi ljubitelji viskija, kao i ostali hedonisti, i ove jeseni će, po drugi put u Beogradu, imati priliku da uživaju na još jednom Viski sajmu. Bogati program sajma nudi degustaciju preko 60 vrsta viskija, koje će se naći na jednom mestu, a svi posetioci biće u mogućnosti da se bolje upoznaju sa istorijom i kulturom ovog vrsnog napitka.

HUMANIZARNA DEGUSTACIJA
Vinarija Komuna održaće tokom novembra u Beogradu četiri humanitarne degustacije vina na kojima će vina ove mlade vinarije s Fruške gore biti prodavana po promotivnim cenama, a prihod sav usmeren Domu za nezbrinutu decu „Jovan Jovanović Zmaj“. Prva u seriji ovih degustacija, koje se održavaju pod nazivom Komuna i prijatelji za decu, zakazana je za 1. novembar u teatru „Le Studio“, Poenkareova 26 od 20 časova.

DANI FRUŠKOGORSKIH VINA
Ustаnovа studentski kulturni centаr Novi Sаd će u petаk i subotu, 13. i 14. oktobrа 2017. orgаnizovаti mаnifestаciju pod nаzivom "Dаni fruškogorskih vinа", u prostoru SKCNS Fаbrikа u tzv. Kineskoj četvrti u Novom Sаdu (Bul. despotа Stefаnа 5), od 18 do 24 čаsovа.  Učestvovаće deset proizvođаčа vinа Fruškogorskog vinogorjа. Uz degustаciju i prodаju vinа, rаkijа i sirevа, progrаm će biti obogаćen rаdionicom i pаnelom. Rаdionicа će biti održаnа u petаk 13. oktobrа nа temu upаrivаnjа hrаne i vinа.

HRANA BOGOVA: DELIKATESNI PONEDELJAK i BITEF DIONIZIJE
U skladu sa najavljenim gostovanjem pozorišnog spektakla "Olimp" u režiji Jana Fabra, ali i temom vraćanja epici i narativima Bitef tim kuvaće za svoju publiku delikatese iz Grčke, kako bi se pripremili i skupili snagu za sve ono što nas očekuje u septembru. U skladu sa ovogodišnjom temom festivala EPIK TRIP ili Epsko putovanje, predstavom-spektaklom OLIMP Bitef tim je odlučio da priredi Bitef dionizije za svoju publiku, i prijatelje sponzore i goste. U to ime u ponedeljak, 4.9. od 19 časova na tradicionalnom Delikatesnom ponedeljku u KC Gradu, Bitef tim pripremaće za svoju publiku delikatese iz Grčke, kako bi se pripremili i skupili snagu za sve ono što nas očekuje u septembru.

Najbolji svetski somelijeri hvale srpsku rakiju!
Od 18-21. marta ove godine je, već tradicionalno, u Dizeldorfu održan jedan od najvećih  sajmova vina i destilata na svetu – Prowein 2017. Ova izložba smatra se najprofesionalnijom te vrste. Više od 6.500 izlagača uzelo je učešća i predstavilo sebe svetu na najbolji mogući način. Sajam je za tri dana posetilo više od 60.000 posetilaca – kupaca i distributera sa svih kontinenata. Posetioci su, prema zvaničnoj statistici, uglavnom bili specijalizovani trgovci vinima i destilatima, hotelijeri, i ljudi iz gastronomije.

Podrum WINEART i Nešović Fine Arts galerija
Podrum WINEART i Nešović Fine Arts galerija pozivaju Vas u četvrtak 8. decembra 2016. godine od 18.00 do 21.00 na druženje uz  Wino Aperitivo sa ukusom umetnosti - GOST UMETNIK ŽIVKO GROZDANIĆ GERA. Ovog četvrtka Wino Aperitivo, zahvaljujući saradnji sa Nešović Fine Arts galerijom, obogatiće razgovor uz vino sa poznatim umetnikom Živkom Grozdanićem Gerom.

Vinarija i destilerija Pruna, najmlađa članica Putnik grupe, izložiće svoja vina i rakije po prvi put na 11. Sajmu etno hrane i pića koji se održava od 23. do 26. novembra 2016. godine u hali 3 Beogradskog sajma, zajedno sa više od 400 domaćih i inostranih proizvođača hrane i pića pripremanih po tradicionalnim receptima na tradicionalan način. Štand vinarije i destilerije Pruna se nalazi u sklopu štanda Regionalne privredne komore Požarevca.

WHISKEY FAIR  // MIKSER HOUSE
Beograd je od ove godine bogatiji za još jedan sajam, kome će se obradovati brojni hedonisti a posebno ljubitelji viskija. Prvi SAJAM VISKIJA u Beogradu održaće se 19. i 20. novembra u Mikser House-u. Irski, škotski, američki…preko 50 vrsta ovog pića biće predstavljeno beogradskoj publici uz sjajan celodnevni program. Zamišljen kao događaj koji će u toku dva dana trajanja imati izuzetno bogat program.

Little Bay restoran
Little Bay restoran je deo istoimenog lanca restorana u Londonu i Brajtonu. Posle četiri uspešna Little Bay restorana u Londonu njihov vlasnik Dragiša Piter Ilić rešio je da domovini prenese deo svog bogatog iskustva stečenog u decenijskom radu u oštroj konkurenciji svetske prestonice ugostiteljstva. U Beograd je doneo pozitivna iskustva sa zahtevnog londonskog tržišta ali i dodatni iskorak u pravcu originalnosti ponude i koncepta.