POLIFENOL SADA U AQUA VIVA VITAMIN VODI

Brend Aqua Viva, promoter aktivnog i zdravog životnog stila, ovog puta inovativnošću odlazi korak dalje i svoj portfolio proširuje ulaskom u kategoriju vitaminskih, funkcionalnih voda. Portfolio Aqua Viva vitaminskih voda čine: Aqua Viva PROTECT sa ukusom borovnice i aronije, Aqua Viva RELAX sa ukusom zelene jabuke i grejpfruta i Aqua Viva CARE sa ukusom limete. Sve Aqua Viva Vitamin vode sadrže 100% preporučene dnevne doze vitamina C i 50% preporučene dnevne doze vitamina i minerala koji su specifični za svaki proizvod.

Jedinstvena prednost ovih voda jesu polifenoli – najmoćniji antioksidansi iz prirode, koji igraju ključnu ulogu u održavanju zdravlja i vitalnosti, zbog čega ih još nazivaju i magični molekuli. Samo neki od mnogobrojnih benefita polifenola su: doprinose održavanju i jačanju imuniteta, smanjuju umor i iscrpljenost, poboljšavaju raspoloženje, čuvaju mladalački izgled kože i pospešuju lepotu i zdravlje kose.

Lansiranje nove vode bogate vitaminima, mineralima i polifenolima značajan je korak za potrošače, koji se usled užurbanog svakodnevnog tempa suočavaju sa izazovom da uspostave efikasnu rutinu brige o zdravlju i hidrataciji organizma.