Restoran ŽABAR - Opustite se kraj reke uz sjajne specijalitete!
Nalazi se na prelepom delu Zemunske obale reke Dunav, u blizini bivšeg hotela "Jugoslavija" (sada "Grand Kazino"). Topao ambijent, domaća atmosfera i profesionalna usluga učiniće da se osećate kao kod kuće. Svaki detalj je unikatan i ručno rađen. Godine tradicije, jedinstvena receptura vlasnika, svako jelo osmišljeno s ljubavlju i kulinarska mašta čine restoran Žabar nadaleko poznatim... Dobrodošli u Žabarov svet kulinarskih čudesa, čije granice postavlja jedino Vaša mašta. Specijaliteti po kojima je Žabar prepoznatljiv i među kojima ćete uvek naći Žabar favorite kao što su: ćuretina Žabar, predjelo Žabar, smuđ u Žabar sosu, sveža riba i morski plodovi...

Predjelo Žabar - Od predjela, pored pileće paštete i sira sa susamom, tu su i ostali specijaliteti, kao što su salata od morskih plodova, pileća, španska i ljubavna salata. Naravno, kao i uvek na Žabaru, pozivamo Vas da napravite svoju ličnu kombinaciju od više različitih predjela i salata iz naše bogate ponude.

Ćuretina Žabar - Pikantne note sosa od milerama i gorgonzole, u kombinaciji sa ćurećim šniclama, stvaraju savršen spoj ukusa zbog kojeg je ćuretina Žabar postala jedno od Vaših omiljenih jela, a naš zastitni znak. Ovo jedinstveno jelo osmislio je davne 1998. godine sam vlasnik Žabara. 

Baka Darin kolač - Jednog dana pronađen je recept, potkrepljen pričom, stare gospođe Dare Poznanić, majke vlasnika restorana »Žabar«, koja je dala svoj doprinos u osmišljavanju ovog jedinstvenog kolača. Sigurni smo da ćete i Vi uživati u bogatstvu ukusa domaće bundeve, jabuka, suvih šljiva, prelivenih livadskim medom, posutih cimetom i serviranih sa kuglom sladoleda od žita i jezgra oraha.