New Look Entertainment doo, srpska kompanija koja posluje iz oblasti programiranja i razvoja novih aplikacija za Apple-ovo tržište, će održati promociju prve aplikacije prve srpske knjige na App Store-u. Reč je o romanu “Ljubav u Persiji” autora Mileta Eraka.Promocija će biti održana 27. oktobra  2011. godine na Sajmu knjiga u hali II Beogradskog sajma, nivo B u 16h.

   Naime,  New Look Entertainment  je domaća kompanija koja poseduje ovlašćenu Apple-ovu licencu zahvaljujući kojoj je našem stručnom timu IT inženjera, developr-a i dizajnera omogućeno da s pravom razvijaju i na Apple-ovo tržište plasiraju nove aplikacije, koje se za iPhone, iPad i iPod Touch mogu nabaviti klasičnom procedurom kupovine sa App Store-a.

Međutim, ono što danas zasigurno ističe New Look Entertainment kao prvog srpskog elektronskog izdavača za Apple-ovo tržište u Srbiji je upravo to što je ova kompanija pored  svih zanimljivih aplikacija na App Store-u  izdala i objavila prvu aplikacijusrpske knjige na srpskom jeziku, koju od sada možete čitati i na Vašim i-uređajima.

Naša kompanija Vam omogućava da od sada budete samo na klik od knjiga Vaših omiljenih domaćih pisaca, jer pored ovog iBook prvenca mi uskoro objavljujemo i nove aplikacije najpopularnijih domaćih romana , koji će na App Store-u biti objavljeni kako na srpskom tako i na engleskom jeziku, a o čemu će biti nešto više reči i na samoj prezentaciji.

Ovim putem Vas još jednom pozivamo da posetite našu prezentaciju na Sajmu knjiga i tako se upoznate sa svim detaljima o delatnostima i mogućnostima elektronskog izdavaštva naše kompanije na Apple-ovom tržištu.