Zdravstveni turizam na Sajmu turizma!
U okviru Beogradskog sajma turizma koji se održava u periodu od 22. do 25. februara 2018. godine, Princip Group organizuje manifestaciju Zdravstveni turizam by Bel Medic u Hali 4. Manifestacija ovog tipa do sada nije organizovana, ali su nam potrebe tržišta u sferi zdravstveng turizma ukazale na to da organizujemo kvalitetnu sajamsku manifestaciju namenjenu domaćim i stranim firmama, klinikama, ordinacijama čija je delatnost u funkciji zdravlja i lepote. Strateški partner je Beogradski sajam a manifestaciju je podržalo i Ministarstvo zdravlja.

Srbija se pozicionira u grupu zemalja sa velikim potencijalom za razvoj zdravstvenog turizma i na putu je da postane lider u ovoj oblasti. Sve veći broj korisnika medicinskih usluga dolazi iz inostranstva u Srbiju zbog znatno nižih cena i visoko kvalitetnih usluga. Bitan razlog je i stručan kadar kao i odlični uslovi za obavljanje dijagnostičkih pregleda i operativnih zahvata. Najčešće se odlučuju za obavljanje hirurških, estetskih i dentalnih intervencija.

Zdravstveni turizam by Bel Medic ima za cilj pružanje korisnih informacija o preventivi, simptomima i lečenju bolesti, medicinskim tretmanima, preparatima i aparatima u medicini i kozmetologiji, novim tehnologijama… Posetioci će imati prilike da prisustvuju predavanjima u Hali 4 koja će održati renomirani doktori i predstavnici Bel Medica, Hemofarma, Apoteka Beograd, Očne bolnice Profesional Dr Suvajac, Laboratorije Ericson, Carbofit-a, Donnerberg-a itd.

Želja nam je da Zdravstveni turizam bude neizostavni deo međunarodnog Sajma turizma, kažu organizatori.