Kompanija MOL posebno je obezbedila poljoprivrednicima da na MOL benzinskim stanicama sipaju gorivo sa popustom tokom trajanja poljoprivrednih radova, u periodu od 16. marta do 30. novembra. Uz MOL Green pripejd karticu poljoprivredni proizvođači mogu da ostvare popust prilikom plaćanja goriva u iznosu od 5 dinara po litri za evro dizel i premijum EVO dizel. Korisnik MOL Green pripejd kartice za poljoprivrednike može biti fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva.

MOL Green pripejd kartica za poljoprivrednike može se preuzeti na svim MOL benzinskim stanicama na kojima je dostupan i  Zahtev za izdavanje i korišćenje kartice. Spisak MOL benzinskih stanica kao i sve dodatne informacije mogu se pronaći na web sajtu MOL Serbia - www.molserbia.rs. Pored toga, korisnicima se nudi i on-lajn praćenje potrošnje, računa i transakcija preko MOL-ovog besplatnog Virtuelnog kartičnog centra, radi unapređene i profesionalne kontrole troškova za gorivo.

O  MOL Grupi - MOL grupa je integrisana, nezavisna, internacionalna naftna i gasna kompanija sa sedištem u Budimpešti, u Mađarskoj. Ona posluje u preko 40 zemalja i zapošljava skoro 29.000 ljudi širom sveta. Istraživanja i poslovanja MOL grupe podržana su sa više od 75 godina iskustva u oblasti ugljovodonika. U ovom trenutku, postoji proizvodnja u 8 zemalja i istraživanja resursa u 13 zemalja. Grupa posluje sa četiri rafinerije i dva petrohemijska postrojenja, u okviru integrisanog sektora nabavke, u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. MOL Grupa takođe poseduje mrežu od preko 1.700 servisnih stanica širom 11 zemalja u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.