Prazničnu i veselu atmosferu u tržnom centru Delta City, upotpunio je Amstel koji je svojom zanimljivom postavkom iznenadio sve posetioce. Interaktivni pano putem kojeg su slučajni prolaznici mogli da učestvuju u dvominutnoj igri pantomime, oduševio je sve koji su se našli na licu mesta. Aktivacija u kojoj su učesnici imali ograničeno vreme za pogađanje različitih pojmova izazvala je pozitivne reakcije svih, kako zbog kreativnosti, tako i zbog vrednih nagrada.

Uprkos prazničnoj groznici, činjenici da je kupovina novogodišnjih poklona u punom jeku, te da je svaki minut veoma dragocen, jer ih nikada nema dovoljno, oni koji su učestvovali u igri bili su zadovoljni jer su jednoglasno istakli da je to bilo kvalitetno utrošeno vreme.

Sve koji su pogodili zagonetnu reč, Amstel je nagrađivao organizovanim vikendom sa prijateljima, fotoaparatima, večerom za dvoje, kartama za bioskopske projekcije, zidnim satovima, majicama, paketima Amstel piva i mnogim drugim zanimljivim nagradama.

Inovativni vid zabave za posetioce u veoma kratkom roku je okupio veliki broj ljudi koji su odlučili da provedu svoje vreme u kvalitetnoj i interesantnoj zabavi. Još jednom se ispostavilo da je vreme posvećeno uživanju uz Amstel – dobro provedeno vreme!

Pogledajte šta sve može da se desi ako malo usporite ovde