"Barbados je odlična destinacija za vaše tropsko venčanje i medeni mesec. Pobegnite na ovaj ostrvski raj i dozvolite da vas magija vaše ljubavi odnese na neverovatno putovanje života. Vaše venčanje iz snova na Barbadosu može postati stvarnost uz sajt Tropical Weddings. Barbados, je jednostavno, savršena destinacija za venčanje iz snova. Dozvolite nam da lično isplaniramo vaše venčanje na tropskom Barbadosu. Zamislite sebe u beloj haljini, cveće u kosi, satenske sandale na nogama i osmeh na licu dok hodate ruku pod ruku sa voljenom." -  Ovako počinje reklama na sajtu jedne agencije sa Barbadosa koja organizuje venčanja. Ovakva vrsta venčanja je savršena za parove koji žele da spoje jedno divno egzotično putovanje uz značajnu ceremoniju. Naravno, pripremite se, jer za paket je pored avanturističkog duha potreban i dublji džep.

Sve je više ovakvih ponuda širom Kariba i Južne Amerike, a Barbados je brzo postao popularna destinacija za veća venčanja sa više od 50 zvanica jer za zapadne turiste paketi koje nude agencije sa ovog egzotičnog ostrva, su mnogo jeftiniji nego na primer u US ili bilo kojoj zapadnoj zemlji. Različiti paketi sadrže veliki broj zanimljivih usluga, i pored velike raznolikosti otvoreni su za biilo kakvu vrstu novih predloga.

Nudi se jednokratna proslava za one koji krstare Karibima, venčanja na plažama i otvorenom, pa sve do klasičnih venčanja u nadi da će tako šarolika usluga ispuniti sva očekivanja mladog para i njihovih gostiju. Uz dozvolu za brak pre venčanja, nude se usluge koordinatora koji pomaže sa papirologijom. Dostupne su i mnoge opcione usluge na dan venčanja, kako bi mladenici uživali na ovom neverovatnom ostrvu, koje sa preko 70 milja plaža i 166 kvadratnih milja ostrvskog pejzaža, nudi neverovatnu raznolikost prelepih mesta za ceremonije.

U ponudi nisu samo organizovanje venčanja nego i druge proslave.