Uveliko je moda tematskih venčanja, a zanimljivost na tržištu je i tematsko BOHO venčanje. Na YouTube kanalu Hetal`s Arta, možete naučiti kako da napravite Boho elemente za venčanje i najraznobojnije čaše u tom stilu za mladence i za goste. Boho potiče od reči “Boemi”, koja je nastala u Francuskoj. Reč kojom su građani Pariza opisivali umetnike koji su živeli nekonformistički, bezbrižno i jednostavno. Početkom 21. veka, devojke širom sveta koje su pratile modu su počele da oblače lepršave maxi suknje sa cvetnim motivima i resama, a čitava nova generacija mladih ljudi koja je živela nomadskim stilom života, posećujući najrazličitije, često i egzotične destinacije širom sveta, nekako se lako uklopila u ovaj trend. Takva šarolikost načina života nekako je uvek išla i uz stil oblačenja, a danas stil života prati i stil venčanja. Ako hoćete da vaše BOHO venčanje učinite savršenim pored zanimljivih modnih detalja morate razmišljati i o dekoracijima.

Dekorativne čaše ako se osvrnemo na običaje, potiču u stvari iz duboke tradicije i tzv. molitvene čaše, koja je nekada bila dar koji mlada dobija na venčanju od oca, koji je blagosilja i daruje je za sreću i novi dom. Zato čaše zauzimaju posebno mesto na venčanjima i dan danas, kada mlada i mladoženja nazdravljaju, ili kada se pak lome na veselju u znak radosti i za sreću.

Budući da su čaše jedan bitan detalj na venčanju posvetite posebnu pažnju njima. Čaše mogu biti sjajna dekoracija mladenačkog stola, kao i stola za goste.

Ovde možete pogledati link sa zanimljivog Hetal`s Art profila: link >> možda će pokrenuti kreativnost u vama i nagnati vas da učinite prve korake u dekorisanju vašeg savršenog BOHO venčanja.