XI Wody Dečiji sajam
Još samo mesec dana ostalo je do početka najveće dečije manifestacije u regionu – XI Wody Dečiji sajam održaće se od 26. do 28. aprila na Beogradskom sajmu u hali 3. Ulaz na sajam je besplatan, a posetioce očekuje veliki broj iznenađenja kako od organizatora, tako i od izlagača.

Mališani će uživati u druženju sa klovnima, animatorima, likovima iz crtanih filmova, zatim raznim aktivnostima na sportskom  terenu, neprekidnoj igri i pesmi na bini, druženju sa Saobraćajnom policijom, Vatrogasnom brigadom i Žandermerijom, a moći će i da učestvuju u raznovrsnim nagradnim igrama i na taj način razvijaju svoj kreativni i takmičarski duh.

Pored raznolikog programa u kome će uživati,  posetioci će moći da dobiju i informacije o raznovrsnim dečijim brendovima i uslugama namenjenim kako najmlađima, tako i celoj porodici. Veliko interesovanje prethodnih godina izazvali su besplatni edukativni programi i predavanja stručnjaka iz različitih oblasti vezanih za pravilan rast i razvoj dece.

Manifestaciju su podržali Ministarstvo omladine i sporta, Skupština grada Beograda i Privredna komora Srbije, a da sve bude dobro organizovano zaslužni su: Wody - generalni sponzor Dečijeg sajma, kao i ostali sponzori manifestacije - Frikom, Alkaloid, Rosa, Next i Bambi.