Promocija knjige dečje poezije "Od A do Šššš" Željke S. Vasić
Dana 13. decembra 2011. godine održaće se promocija druge po redu knjige dečje poezije pod nazivom "Od A do Šššš" autorke Željke S. Vasić.

Knjiga sadrži 35 pesama od kojih su 30 poređane azbučnim redom, od A do Š, što će mališanima na zanimljiv način omogučiti lakše snalaženje u učenju azbuke, kao i da ih nauči, a roditelje podseti na neke divne reči i predmete koji su nestali iz našeg jezika i upotrebe, a uz zanimljive ilustracije, koje prate pesme, pokreće dečju kreativnost.

Promocija će se održati u klubu "Gaučosi" sa početkom u 20 časova. Pored promocije književnosti, organizatori najavljuju audio-vizuelni spektakl, spoj nekoliko umetnosti - slikarstva, vajarstva, muzike i plesa u organizaciji mladih i pespektivnih umetnika.

Pored raznovrsnog programa koji Vas očekuje, poželeli smo da uz pomoć umetnosti učinimo i dobro delo ne bi li obradovali mališane pred novogodišnje praznike, te smo u saradnji sa Svratištem za decu Beograda i prvim uličnim magazinom Liceulice, organizovali aukciju skulpture akademskog vajara Nemanje Dopsaja, slike Nevene Mišković kao i jedne knjige Željke S. Vasić

Takođe, na promociji će biti najavljen još jedan veliki projekat, snimanja prve knjige dečje poezije Željke S. Vasić pod nazivom "Mali Ljudi" u audio formatu. Javne ličnosti, koje su pristale da sarađuju sa nama na ovom projektu su: Ljubomir Bulajić, Janko Baljak, Ivan Tasovac, Lena Kovačević, Vasil Hadžimanov i mnogi drugi, dok muzičku podlogu, koja će deci sa oštećenim vidom ili bez vida, dočaravati pokret, boju, sliku, komponuje kompozitorka Nina Lucas - diplomirana pijanistkinja Univerziteta Mocerteum - koja specijalno zbog promocije dolazi iz Austrije.

Budite 13.decembra u 20 časova u klubu "Gaučosi" naši gosti i pomozite nam da prikažemo koliko je umetnost važna u životu svakog čoveka, a pogotovo naših dragocenih mališana.

Sponzor promocije: Afrodite Mode Collection