Dečije karaoke povodom filma „Alvin i veverice 3“
Dečije karaoke povodom filma „Alvin i veverice 3“ u „Ušće SC“ 4. decembra

Aleksandra Radović i Dragan Vujić Vujke u žiriju koji će nagraditi najbolje izvođače.

U nedelju 4. decembra u prizemlju Ušće Shopping Centra održaće se dečije karaoke povodom premijere trećeg dela filma o popularnim vevericama - muzičkim zvezdama, „Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“.

Karaoke počinju u 16 časova i namenjene su deci uzrasta od 5 do 12 godina. Na programu su dečije pesme i hitovi pop muzike – numere koje u filmu izvode trio „Alvin i veverice“ i njihove prijateljice iz benda „Čipets“.

„Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“, čija je premijera 11. decembra u 18 časova u Sava centru, prati avanture krznatih muzičkih zvezda na egzotičnom krstarenju i pustom ostrvu gde se nađu posle brodoloma. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Žiri, čiji su članovi reditelj sinhronizacije Dragan Vujić Vujke i specijalna gošća u sinhronizaciji, Aleksandra Radović, izabraće najuspešnijeg izvođača, koji će biti nagrađen Alvinovim kompletom za školu. Drugo i treće mesto takođe će biti nagrađeno Alvin poklonima.

Alvinovim karaokama pridružiće se i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji.
Zainteresovani za učešće mogu poslati prijave na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Broj učesnika je ograničen.