Biblioteka "Milutin Bojić" odlučila je da povodom Dana biblioteke (19. maj) obraduje svoje stare i buduće članove tako što će cele ove nedelje - od 20. do 25. maja - učlanjenje u biblioteku stajati svega 500 dinara, odnosno trećinu važeće cene.

Uz člansku kartu po ovoj više nego povoljnoj ceni spremili smo još jedan vredan dar - pet knjiga na poklon! O tome koje knjige poklanjamo možete se informisati na našem sajtu, ali i u svakom od 11 naših ogranaka.
I to nije sve - uz kartu za trećinu cene i pet knjiga na poklon dajemo i člansku kartu Kluba čitalaca Biblioteke "Milutin Bojić", s kojom mogu da se ostvare popusti pri kupovini knjiga kod osam izdavača - partnera naše biblioteke. Pored toga, tu su i veliki popusti na korišćenje bazena Tašmajdan, karte za pozorište Atelje 212, popust na programe fitnes kluba "Avanti", popusti za upis u školu stranih jezika, kod oftamoloških kuća...
Važno je i da napomenemo da se sa članskom kartom naše biblioteke mogu zaduživati knjige u bilo kojoj biblioteci na teritoriji Beograda.

Inače, Dan biblioteke je proslavljen 17. maja u Ovči, gde je svečano otvoren obnovljeni ogranak biblioteke. Tim povodom za meštane Ovče obezbedili smo da do kraja maja mogu da se upišu u biblioteku po izuzetno povoljnoj ceni od svega 300 dinara za godišnju članarinu.


Dakle, mnogo razloga da nam se pridružite. Požurite, akcija traje do subote.