Svečano otvaranje prvog Dexy Co Baby Park-a u tržnom centru BIG Rakovica zakazano je za u subotu, 20. novembara 2021. godine. Smešten na prostoru preko 1000 kvadratnih metara najvećeg retail parka u Beogradu svojim kupcima moći će da ponudi najširi asortiman bebi opreme na jednom mestu. Od pelena, kozmetike, proizvoda za dojenje, proizvoda za hranjenje, odeće i obuće za bebe, pomoćnih električnih aparata za sterilizaciju, usitnjavanje hrane, kuvanje, igračaka i knjiga za bebe preko  kolica, auto-sedišta, posteljine, krevetića  do svega ostalog što pomislite da može biti potrebno bebi ili Vama u prvim godinama zajedničkog života.

Proizvodi poznatih svetskih brendova poput : Bugaboo, ABC Design, Chocco, Twistshake, MAM, Peg Perego, Joolz, Free ON, Avent, Brevi, Maxi Cosi, Cybex, Nuk, Bubaba i mnogi drugi samo su deo asortimana koji ćete moći da pronađete u prvom  Dexy Co Baby Park-u. Dodatna vrednost koju poseduje Dexy Co Baby Park su ljubazni i obučeni prodavci sa dugogodišnjim iskustvom koji su na usluzi svakom kupcu pril ikom odabira željenih artikala kao i prilikom testiranja i demonstracije rada.

Ovaj jedinstven koncept prodaje na našim prostorima predstavljaće savršeno mesto za kompletnu prvu bebi kupovinu.

Na sam dan otvaranja  kupce Dexy Co Baby Park-a očekuje 20% popusta na svaku kupovinu, pokloni i još mnogo iznenađenja.

Dexy Co posluje od 1996. godine i lider je u uvozu i distribuciji aktuelnih svetskih igračaka, dok ujedno poseduje i široko razvijenu mrežu maloprodajnih objekata za decu.