Božićni koncert za decu u organizaciji fondacije Princeze Katarine
U okviru projekta „Deca pomažu deci“ Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine u saradnji sa našim poznatim umetnikom Slobodanom Trkuljom, organizuje božićni umetnički performans - Muzika za decu. Ovaj jedinstveni događaj će biti održan u sredu, 4. januara sa početkom u 18.00 časova u Velikoj dvorani Sava centra.

Posle serije uspešnih koncerata posvećenih bebama i deci Slobodan Trkulja nastavlja da svira za naše mališane. Svetski poznat po svom glasu, kreativnosti i sviračkom umeću, Slobodan Trkulja je pripremio program kojim će povesti decu na nezaboravno praznično putovanje. Naši najmlađi će imati jedinstvenu priliku da uživaju u originalnoj muzici našeg umetnika i da se upoznaju sa dobrim i kvalitetnim zvukom. Osim na mnogobrojnim instrumentima, poput: jermenskog duduka, klavira, klarineta, tambure, kavala, frule, gitare i gajdi, Trkulja će stvarati muziku i na dečijim igračkama, flašama, čašama i raznim drugim predmetima!

“Ukazana mi je velika čast pozivom da budem deo božićne humanitarne akcije princeze Katarine i zahvalan sam na prilici da deci bez roditeljskog staranja pomognemo da osete svu ljubav i toplinu božićnih praznika” izjavio je Trkulja.

Svaka karta koju kupite omogućiće da jedno dete iz doma za nezbrinutu decu vidi besplatno ovu predstavu, što će doneti radost praznika u njihova srca.

Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra, po cenama od 300 do 500 dinara.