ARLEMM okuplja muzičke talente
ARLEMM, ariljska letnja muzička manifestacija, već treću godinu za redom okuplja muzički talentovanu decu u okviru manifestacije koja će trajati od 22. jula do 05. avgusta. ARLEMM je ove godine predvidja skup vrhunskih profesora muzike, predavanja u okviru letnjeg kampa, izložbe vizuelne umetnosti, koncerte istaknutih umetnika, i najtalentovanije dece.

Prepoznata od strane brojnih pedagoga kao manifestacija od izuzetnog značaja, od ove godine i uz podršku i Ministarstva kulture Republike Srbije, ARLEMM stremi ka tome da postane jedinstvena manifestacija ovog tipa u Srbiji i regionu. Okuplja decu i mlade uzrasta od 5 do 25 godina i preko letnjeg kampa-škole, pruža polaznicima nesvakidašnju mogućnost da razmenjuju znanja i iskustva, da uče od najboljih predavača i na kraju, da se odmore u jednoj od najlepših varošica zapadne Srbije.

ARLEMM, je manifestacija jedinstvena po svom sadržaju i programu, ne samo u Srbiji već i van njenih granica. Ova manifestacija predstavlja spoj klasične muzike, pedagogije i fotografije-vizuelne umetnosti na jednom mestu. Nastao je inicijativom mladih pedagoga i umetnika, koji su svoja umeća i iskustva, stečena na najboljim svetskim akademijama, poželeli da prenesu na mlade ljude iz svih krajeva, i na taj način doprinesu podsticanju i širenju muzičke kulture i umetnosti u celini.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu slati putem sajta www.arlemm.rs do 31. juna 2012.