Igralište vrtića „Sunce“, rekonstruisano zahvaljujući projektu „Veliko srce“, zablistalo je danas na svečanom otvaranju.Ovo je 11 vrtić čije je igralište obnovljeno od početka ovog humanitarnog projekta 2010. godine. Svoj doprinos rekonstruisanju igrališta dalo je više od 18 hiljada korisnika jedinstvene MasterCard kartice „Veliko srce“.

Vrtić „Sunce“, centralni objekat predškolske ustanove “Boško Buha“ u Inđiji, dobio je najmodernije sprave za igru koje će upotpuniti njegov bogat sadržaj namenjen kvalitetnom razvoju dece. S obzirom da u okviru ovog vrtića postoji i sportska radionica, mališanima zainteresovanim za sport će naročito značiti obnovljeni teren igrališta.

Već tri godina zajedničkim snagama Eurobank EFG i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ putem projekta „Veliko srce“ usrećuju najmlađe širom Srbije pružajući im lepo mesto za igru i druženje. Na lice više od osam hiljada mališana ova humanitarna akcija donela je osmehe.

– Važnost ulaganja Eurobank EFG u projekte poput „Velikog srca“, prepoznali su njeni klijenti, više od 18 hiljada korisnika kartice zajedno sa nama investira u budućnost najmlađih podržavajući ovaj projekat. Za velika dela neophodni su odlučnost, zalaganje i pre svega veliko srce. Ovom prilikom pozivam roditelje, klijente i potencijalne korisnike, da se uključe u akciju i postanu korisnici naše humanitarne kartice. Učinimo zajedno da „Veliko srce“ kuca još jače kako bi naša deca imala lepše i srećnije detinjstvo, rekao je Vladan Vilotijević, direktor Razvoja u sektoru za stanovništvo, Eurobank EFG.

Jedinstvena humanitarna kartica „Veliko srce“ daje mogućnost građanima da podrže obnovu dečijih igrališta u obdaništima širom Srbije, bez ikakvih dodatnih troškova. Ova MasterCard kartica koristi se kao bilo koja standardna kreditna kartica, a njena vrednost je u doprinosu humanom cilju – boljoj budućnosti mališana. Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobanka svoj deo prihoda uplaćuje u Fondaciju „Ana i Vlade Divac“, u svrhu rekonstrukcije dečijih igrališta.