ZAVRŠNICA LIGE ŠAMPIONA UZ HEINEKEN!
Heineken časti i vodi na polufinalnu utakmicu UEFA Lige šampiona – poznati pobednici nagradnog konkursa “Match your half ticket and go to the game“! Srbija će imati svoje predstavnike u polufinalu najjačeg, klupskog fudbalskog takmičenja! Nikola Totić, Daniel Pećanac, Nikola Mikić i Petar Dukić pobednici su ovogodišnjeg Heineken konkursa „Match your half ticket and go to the game“ i oni su stekli pravo da, na licu mesta, uživaju u uzbuđenju koje donosi najjače evropsko, fudbalsko takmičenje – Liga šampiona!

Heineken, vodeći svetski premium pivski brend i jedan od pokrovitelja Lige šampiona tokom prethodnih devet godina, još jednom je oduševio svoje potrošače i ljubitelje fudbala. Pobednici ovogodišnjeg konkursa videće na delu najbolje svetske fudbalere i to na Alijanc areni, u Minhenu, kada će Bajern dočekati Real Madrid, u revanš meču polufinala ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona. Nikola, Daniel, Zoran i Nenad uživo će posmatrati duel najuspešnijeg kluba ovog takmičenja i aktuelnog šampiona Evrope i na delu će videti fudbalske genijalce poput Ronalda, Bejla, Benzeme, Riberija, Robena, Gecea i ostalih.

Na nagradno pitanje „Imate jednu polovinu karte za polufinale, šta ste spremni da učinite za drugu polovinu?“, našao se veliki broj kreativnih odgovora, a odluku o pobednicima zajednički su doneli Miloš Šaranović, sportski novinar i komentator i Heineken tim. Oni su odabrali najduhovitije i najmaštovitije odgovore kojima su pobednici konkursa rezervisali svoja mesta u polufinalu Lige šampiona.

Bilo je onih koji su zarad uživo praćenja Lige šampiona bili spremni da pobede ogroman strah od letenja, broje glasove na kineskim izborima, poljube svoj lakat, preplivaju okeane, čak i da „padnu“ najvažniji ispit na fakultetu. Neki su se pozivali na Čaka Norisa, Indijanu Džonsa i Stivena Sigala, ali su se četiri odgovora, ipak, izdvojila:

„Ponovo bih pokušao da objasnim devojci šta je to ofsajd“ – Nikola Totić
„Dodao bih Heineken kao srednje ime“ – Daniel (Heineken) Pećanac
„Bio bih spreman da se pojavim na polufinalu u Heineken bade mantilu“ – Nikola Mikić
„Bio bih spreman da poklonim karte svom prijatelju kome sam bi kum na njegovom vencanju pre nekoliko meseci jer smatram da mu nisam poklonio dovoljno dobar poklon, mada mi se zahvalio iz sveg srca...“ – Petar Dukić