Košutnjak Challenge Race 2013
Nakon prošlogodišnjeg velikog uspeha odlučili smo da uvedemo tradiciju I ove godine organizujemo drugu po redu, zabavnu trku sa preprekama - Košutnjak Challenge Race 2013. U subotu 25. maja sa početkom u 12 časova najhrabrijih 300 trkača imaće priliku da završi nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa 6 prepreka.  Start i cilj će se nalaziti na istoj lokaciji ispred SquashLand kluba u Pionirskom gradu koji je I glavni organizator ovog dogadjaja.

Novitet je da ove godine organizujemo I trku sa preprekama za decu predškolskog I školskog uzrasta - Košutnjak Challenge Race Junior 2013 koja startuje u 10 časova. Takođe, za sve predstavnike medija ove godine učešće je bespatno, a oni će se međusobno takmičiti za jednu od tri vredne nagrade namenjene isključivo medijima. Još jedan od noviteta ove godine jeste da nam se, među velikim brojem partnera, ove godine pridružila I fondacija koja se bavi promocijom prevencije moždanog udara - mozdaniudar.org.rs te će trka biti humanitarnog karaktera.

Promovišemo aktivan životni stil za sve!

Događaj promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka predstavlja izazov za sve učesnike, koji uz pregršt motivacije duž staze završavaju trku te tako postaju pobednici I dobijaju medalju.Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji ali I drugim zemljama, a trke ovog tipa svake godine postaju sve popularnija.

Trka je amaterskog karaktera. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta uspešno ćete završiti trku.

Šta da obučete?

Stara trkačka i trening oprema su najbolje opcije. Bićete blatnjavi tako da svoju novu opremu ostavite kod kuće. Nakon trke prljavu opremu spakujte u plastičnu kesu kako biste je poneli u rancu.  Zbog bezbednosti na trci nisu dozvoljene sprinterice i patike sa kramponima!

Ukoliko želite da učestvujete, a još niste skroz spremni za trku, možete nam pomoći u organizaciji dešavanja volontirajući pre i u toku trke. Ukupno 20 volontera će biti pozvano da učestvuje u organizaciji ovogodišnje trke.

Nagrade. Najbrža devojka i najbrži momak biće nagrađeni robnim nagradama. Pored njih imamo i nagrade iznenađenja. Svi dobitnici nagrada će biti kontakirani nedelju dana posle trke.
 
Prijava za trku je počela!

Startina za Košutnjak Challenge Race 2013 iznosi 600 dinara do 1. maja; za one koji se prijave do 15.maja iznosi 900 dinara, a nakon toga 1200 dinara. Mail / prijavu sa svojim ličnim podacima možete poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili putem naše facebook stranice https://www.facebook.com/kosutnjakrace

Startina za Košutnjak Challenge Race Junior 2013 iznosi 300 dinara do 01. maja; za one koji se prijave do 15.maja iznosi 450 dinara, a nakon toga 600 dinara. Mail / prijava sa ličnim podacima deteta za  Košutnjak Challenge Race Junior 2013. na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili putem naše facebook stranice www.facebook.com/kosutnjakrace