Funneri, Fitteri i Weight loss ekipa trčali zajedno
adidas Run and FUN ekipa uživala u još jednom treningu na Adi Ciganliji! Funneri, Fitteri i Weight loss ekipa ponovo su zajedno trčali nakon Beogradskog maratona, i pokazali kako ih i dalje drži takmičarski duh i isti cilj, da završe svoju trku!

Svi koji žele da postanu deo adidasove zajednice ljubitelja trčanja, mogu da se prijave putem Run and Fun platforme na adidas running Facebook stranici http://www.facebook.com/adidasRunning/app.  Pilikom prijavljivanja, trkači mogu da odaberu grupu u okviru koje žele da trče. Funneri, Weighteri i Fitteri imaju svog trenera, sa kojim mogu zajedno da trče u prirodi.

Redovni treninzi organizuju se na Adi Ciganliji, a mesto okupljanja nalazi se kod fudbalskog stadiona na Adi Ciganliji (iza restorana Jezero), gde svi trkači imaju obezbeđenje svlačionice i tuševe. O datumu i tačnom vremenu svakog treninga svi članovi RUN and FUN zajednice biće obaveštavani putem Facebook-a.

Nezavisno od zajedničkih treninga, Run and Fun aplikacija vodi sve trkače kroz specijalno pripremljen program treninga i ishrane, a u okviru svoje grupe ljubitelji trčanja će moći da razmenjuju iskustva i pitaju trenere sve što ih zanima o trčanju.

U godini koja za kompaniju adidas predstavlja godinu trčanja, pokrenuta je adidas Run and Fun platforma, koja predstavlja jedan je od najvećih projekata posvećenih trčanju kod nas. Partner projekta je najpopularniji sajt ljubitelja trčanja na našim prostorima, www.trčanje.rs, a platformu mogu da koriste svi trkači.