Kolarov na Maksimiru u novim NIKE MERCURIAL VAPOR IX kopačkama
Standardni član Mančester Sitija i reprezentativac Srbije, Aleksandar Kolarov,stigao je u traning kamp pred dugoočekivani meč protiv reprezentacije Hrvatske, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Kolarov će pokušati da svom timu donese pobedu, igrajući u novimNIKE MERCURIAL VAPOR IX, kopačkama koje su idealne za situacije u kojima dolazi do brzog proklizavanja i koje omogućavaju maksimalnu kontrolu lopte i stopala, u svim vremenskim uslovima. Taj model omogućavadobitnu kombinaciju brzine i veštine kada je to najpotrebnije i obezbeđuje podršku igračima koji dominiraju terenom.

Rivalstvo između timova Srbije i Hrvatske jedno je od najžešćih u svetu, a Aleksandar Kolarov, zajedno sa našim timom svakako će pokušati da donese pobedu nad rivalom, 22. marta u 18 časova.

Aleksandar Kolarov se nalazi na listi zvezda koje su Nike promoteri, a među najpoznatijima su i teniseri Rodžer Federer,Rafael Nadal i Marija Šarapova, fudbaleri Kristijano Ronaldo i Dejan Stanković, košarkaši Kobi Brajant, LeBron Džejms, najbolji golfer sveta Tajger Vuds i mnogi drugi.