U Energy boost patikama do ostvarivanja ličnih rekorda
adidas Boost tim naporno trenira za predstojeći polumaraton koji će se 24. marta održati u Novom Sadu. Državni prvak u maratonu Ivan Miškeljin, treneri iz fitnes centra Carpe Diem, Miroslav Babić, Dragan Miljković i Mirko Agatonović veruju da će u revolucionarnim Energy boost patikama ostvariti svoje najbolje rezultate.

Po prvi put na ovako velikom atletskom takmičenju na našim prostorima, biće isprobane revolucionarne prednosti Energy boost patike. BOOST ekipa tokom treninga već oseća razliku u odnosu na druge patike za trčanje koje su do nedavno nosili.

„Predstojeće takmičenje predstavlja veliki izazov za mene, zbog čega svakodnevno treniram oko tri sata, a dva treninga nedeljno su samo vežbe snage. Patike Energy boost mi pomažu da unapredim trčanje, tako što mi daju dodatnu energiju za svaki sledeći korak, i verujem da ću u njima ostvariti lični rekord“, rekao je za vreme priprema državni prvak u maratonu Ivan Miškeljin.

Jedan od članova BOOST tima, trener iz fitnes centra Carpe Diem, Miroslav Babić, tokom priprema za polumaraton o ovim patikama rekao je: „adidas Energy Boost je savršena patika za trčanje, pored lakoće pri svakom pokretu, pruža maksimalno prijanjajne, udobnost i stabilnost. BOOST mi olakšava pripreme i omugućava da pružim svoj maksimum. “

adidas je nedavno lansirao Energy boost patiku za trčanje, sa revolucionarnim BOOST penastim jastučićima u đonu, koji pružaju neprevaziđen doživljaj dodatne energije tokom trčanja. Najnovije adidas patike  mogu se kupiti u adidas brand radnjama, Sport Vision multibrand radnjama i prodavnciama ĐAK u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.