Do zdravih životnih navika uz „Wellness“ iz Bambija
Naša najpoznatija i svetski priznata instruktorka fitnesa Dragana Kolaković, uz podršku predstavnika kompanije Bambi – Banat, održala je čas velnesa u okviru trodnevnog Wellfit sajma fitnesa i velnesa u Belekspo hali u Beogradu. Novinari mnogih beogradskih redakcija imali su priliku da se bliže upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnikama za unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja, kao i o važnosti unapređenja opšteg stanja organizma. U neformalnoj atmosferi i druženju predstavnici kompanije Bambi – Banat predstavili su gostima i liniju Wellness proizvoda koji se savršeno uklapaju u prikazani fitnes program i moderan životni stil.

Kompanija Bambi-Banat podržava sve manifestacije koje proklamuju zdrav način života i pravilnu ishranu. Ove godine je za sve posetioce sajma obezbedila konzumaciju Wellness keksa sa žitaricama, kao i Wellness barova. Wellness proizvodi su veoma hranljivi. Zahvaljujući idealnom odnosu vitamina i minerala i prirodnim vlaknima, Wellness je izvor vitalnosti, zdravlja i energije. Žitarice iz Wellness-a bogate  su  vitaminima B grupe i odlične su za metabolizam. Jedan Wellness keks sadrži pet odsto potrebne dnevne količine biljnih vlakana, koja su jedan od faktora za očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova. Wellness proizvodi ne sadrže konzervanse niti veštačke boje i pogodni su za ishranu vegetarijanaca.

Tokom velikog Wellfit sajma fitnesa i velnesa posetiocima su se kroz brojne radionice, časove i predavanja obratila najpoznatija i najznačajnija imena koja imaju veliki uticaj u svetu velnesa. Takođe, mogla se se videti i poslednja reč tehnike i tehnologije u oblasti opreme i rekvizita za vežbanje, bodibilding, dijetetske ishrane i njenih dodataka, kao i još mnogi noviteti vezani za dostignuća u toj sve aktuelnijoj oblasti.