Reebok organizovao časove latino plesa i plesne discipline Dance Explosion
Tokom proteklog vikenda brend Reebok predstavio se u okviru sajma fitnesa Wellfit koji se treću godinu za redom održava u Belexpo centru. Pored mnogobrojnih sportskih inovacija, veliku pažnju posetilaca privukao je nastup međunarodnog Reebok fitnes prezentera i svetski poznatog koreografa, Hoze Martineza, koji je održao časove latino plesa i plesne discipline Dance Explosion.

Svi prisutni na sajmu fitnesa imali su priliku da isprobaju uzbudljive plesne korake zajedno sa Hoze Martinez-om i da uživaju u omiljenom latino ritmu. Pored klasičnih latino plesova, Hoze je posetiocima sajma predstavio disciplinu Dance Explosion, u okviru koje ovaj umetnik kombinuje klasične korake aerobika i plesne korake Latino, House i Hip Hop muzike.

Hoze Martinez je poreklom iz Dominikanske republike, a od 1999. godine živi u Nemačkoj gde je nastavio da usavršava svoje plesne veštine. Već godinama je prezenter na čuvenim plesnim akademijama, IFAA Academy i DTB Academy.

Ovog proleća svi koji odluče da počnu sa treninzima kako bi bili u boljoj kondiciji tokom leta, moći će da svoj izgled upotpune modelima iz Reebok kolekcija namenjenim za trening i trčanje. Od nedavno, u Srbiju je stigla i ekskluzivna Reebok kolekcija za dance i jogu, kreirana od posebnih materijala i u jarkim bojama.