Bambi neguje buduće šampione
KOMPANIJA BAMBI I PROSLAVLJENI KOŠARKAŠ, DUŠAN KECMAN, BIRAJU KOŠARKAŠKI „TIM ZA SUTRA“ - u sklopu projekta „Bambi neguje buduće šampione“, kompanija Bambi i Dušan Kecmanizabraće desetoricu dečaka koji će učestvovati na oproštajnoj humanitarnoj utakmici našeg proslavljenog košarkaškog asa. Osim odabranih dečaka – „Tima za sutra“, učestvovaće i Dušanovi treneri, sadašnji i bivši proslavljeni košarkaški reprezentativci Srbije, kao i saigrači i kolege iz inostranstva, a sav prihod od prodaje karata namenjen je za pomoć ugroženima od poplava.

Dušan Kecman će, tokom juna, obići osnovne škole u deset najvećih gradova u Srbiji, u okviru kampanje "Tim za sutra" uz Dušana Kecmana, a najtalentovaniji dečaci iz Kraljeva, Kragujevca, Kruševca, Niša, Užica, Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Čačka, Beograda, uzrasta od 11 do 14 godina, imaće priliku i čast da učestvuju na finalnoj utakmici u hali Pionir, 29. juna. Cilj ove kampanje jeste promocija sportskih vrednosti među mladima i vraćanje košarke na mesto koje joj pripada - u školska dvorišta.

Na ovaj način, u partnerstvu koje je sklopljeno na obostrano zadovoljstvo, kompanija Bambi proširuje svoj projekat ,,Bambi neguje buduće šampione'' čiji su glavni ciljevi pravilan razvoj dece i obezbeđivanje srećnijeg i bezbrižnijeg detinjstva.