Brazilski foto modeli i prvi put ljudski stoni fudbal u susret Mundijalu – Atmosfera iz vrelog Brazila preneće se i u UŠĆE Shopping Center tokom narednih mesec dana kada će posetioci imati priliku da uživaju u mnoštvu različitih akcija. UŠĆE SC će u ovom periodu spojiti dva „terena“ – dame će uz pomoć profesionalnih šminkera i frizera iskusiti autentični stil top modela, dok će pripadnici jačeg pola moći da se prvi put oprobaju u jedinstvenom „ljudskom stonom fudbalu“.

Ljudski stoni fudbal je jedinstvena atrakcija koja će svoju promociju doživeti upravo ispred UŠĆE SC, a u pitanju je specifičan turnir koji će za vikend, 28. i 29. juna okupiti ljubitelje ovog sporta. Prijave za turnir traju do 22. juna, mogu se prijaviti svi između 17 i 77 godina, a o svim detaljima vezanim za turnir zainteresovani se mogu informisati preko Facebook strane Ušće centra. Ekipe će igrati na odvojenim terenima, a nakon turnira imaće priliku da se druže i podele svoja sportska iskustva. Najbolje očekuju interesantni pokloni, među kojima su putovanje na Zlatibor, vaučeri za kupovinu u sportskim radnjama i promotivni setovi.

UŠĆE Shopping Center i ovog leta biće mesto za sva uživanja, ne samo za kupovinu, već i zabavu i edukaciju. Na odličnoj lokaciji, UŠĆE SC kao novi centar grada, sa brojnim interesantnim akcijama, biće pravi izbor za sve građane.