Adidas okupio fanove i igrače Partizana
Ekskluzivno druženje za one koji najbolje poznaju svoj klub // adidas je nagradio fanove koji najbolje poznaju fudbalski klub Partizan i organizovao ekskluzivno druženje sa igračima prvog tima, u adidas monobrend radnji u Knez Mihailovoj ulici. Najverniji partizanovci imali su priliku da ćaskaju i da se fotografišu sa svojim omiljenim igračima.

Fudbaleri: Saša Marković, Miloš Jojić, Miloš Ostojić i Nikola Petrović potpisivali su nove dresove, koje je za njih kreirao adidas, i zajedno sa navijačima razmenjivali utiske o protekloj sezoni.

Priliku da se druže sa crno-belima, imali su fanovi koji su ušli u finale nagradnog kviza koji je adidas organizovao na stranici http://www.facebook.com/adidasfootball. Samo najbrži i oni koji su znali najviše o klubu dobili su mogućnost da upoznaju svoje fudbalske idole.

Kako bi učestvovali u nagradnoj igri, navijači Partizana morali su da za svoju profil fotografiju postave sliku na kojoj su u adidas dresu i da je objave na stranici http://www.facebook.com/adidasfootball, a nakon toga odgovarali su na deset pitanja o FK Partizan. Na adidsasfootball stranici nalaze se i fotografije druženja fanova i igrača Partizana.

Novi dres za sezonu 2012/2013 adidas je poklonio igračima Partizana u julu ove godine, čime je nastavljena uspešna saradnja poznatog svetskog brenda i FK Partizan.