16. Porše teniski turnir poznatih ličnosti Srbije
Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije ponovo će igrati za humanost na tradicionalnom 16. Porše teniskom turniru poznatih! Ova jedinstvena humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija biće održana u TC „Novak“ za vikend 30. septembra i 1.oktobra, i okupiće veliki broj poznatih ličnosti - koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis!

Nešto brojnijim muškim učesnicima će se istovremeno pridružiti i lepši pol na  „Atlas turniru za dame“, dok će Motorola posebno nagraditi igrača i igračicu koji su najviše napredovali od prošlog turnira. Program turnira za 2017. će zvanično otvoriti premijera teniskog filma „Borg protiv Mekenroa“ u bioskopu Cinepleks Ušće u sredu 27. septembra.     

Mečevi oba dana programa  biće igrani od 10h do 17 časova, a humanitarni fond turnira će po prvi put biti uručen udruženju „Uvek za decu“ onkološke klinike u Beogradu.  

„Ponosan sam, u ime svih učesnika i učesnica, što ćemo se i ove godine udružiti kroz tenis i pokazati da se najvažnije vrednosti sporta mogu delotvorno posvetiti višim humanim ciljevima. Uspesi koje ovaj turnir postiže iz godine u godinu su za svako poštovanje, i  pozivamo publiku da nam se pridruži kod Novaka u sportu, zabavi i humanosti!“ rekao je  Savo Milošević – naš veliki sportski as, podpredsednik FSS i redovni učesnik Turnira.

Osim predstavnika Grada Beograda – Gradonačelnika Siniše Malog i Predsednika Skupštine Grada Nikole Nikodijevića – koji je i ovoga puta zvanično podržao njegov program i ciljeve – rekete na terenima Teniskog Centra „Novak“ će ukrstiti i Haris Džinović,  Savo Milošević, Gagi Jovanović, Milan Kalinić, Milan Vasić, Kiki Lesendrić, Niggor, Adriana Čortan, Andrej Kulundžić, Dušan Borković, Mili, Ilda Šaulić, Jellena, Igor Pervić, Srećko Jarić, Marko Đurovski,  Aleksandar Gajšek,  Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Irena Mišović, Nenad Marjanović, Ivan Stanković, Joca Stefanović, Miša Obradović, Sale Jovanović, Nemanja Stevanović, Filip Miletić, Ivan Gavrilović, Peđa D Boy, Ilija Belošević, Mirko Luković,  Žarko Lazetić, Nikola Kuljača, Goga Grubješić, Goran Pitić, Nenad Jestrović, Igor Miklja, Darko Udovičić, Miki Panjković,  i mnogi drugi.
 
Ulaz za sve posetioce je slobodan!