Persil – Savršena čistoća  - Lavender Freshness!
Persil kao jedan od vodećih brendova u sektoru detergenata u centralnoj i istočnoj Evropi, gradi svoj uspeh na tržištu uz konstantan naglasak na uvođenju inovacija u tehnologije detergenata za pranje veša. Persil je uvek inspirisan potrebama potrošača. Pošto je miris pored savršene čistoće, jedno od glavnih očekivanja potrošača, Persil sada uvodi potpuno veličanstveno mirisno iskustvo koje osvežava. Otkrijte novu dimenziju linije Freshness uz Persil sa mirisom lavande.

Beskrajna polja lavande sa jedinstvenim i veličanstvenim mirisom  – senzualno iskustvo svežine koje nikada nećete zaboraviti. Sada vam Persil to omogućava uz Lavender Freshness  koji u sebi kombinuje neverovatan miris lavande i osećaj svežine kao da ste u sred beskrajnog polja lavande. Miris je jedan od najvažnijih kriterijuma pri donošenju odluke o kupovini detergenta. Više od polovine korisnika detergenata misli da je miris detergenta jednako važan kao i miris omekšivača. Posebno su kupcima danas privlačni sveži i neuobičajeni mirisi, a lavanda postaje veoma popularan miris u mnogim industrijama, kao što su parfemi, kozmetika, ali i gastronomija, za dekoraciju koja služi za osvežavanje i relaksaciju.

Persil Svežina Lavande ne samo da nudi prijatno mirisan svež veš, već i savršenu čistoću bez fleka uz nenadmašne karakteristke pranja. Persil Expert formula obuhvata šest enzima koji deluju – čak i na temperaturama od 20ºC. Fantastična formula sa bio-aktivatorima počinje da deluje i na najtvrdokornijim mrljama čim mašina za veš počne da se puni vodom – dok istovremeno ostali veš čini savršeno čistim, istovremeno štedeći energiju, što je dobro za vaš novčanik a takođe i za planetu.

I ne samo to. Persil Expert deluje na najtvrdokornije mrlje i pri niskim temperaturama – što znači da ne treba da pojačate temperaturu da biste se otarasili najtvrdokornijih mrlja i da pri tome rizikujete da uništite svoju omiljenu garderobu. Pranje na nižim temperaturama sprečava habanje i cepanje dragocenih komada odeće i sprečava gubitak boje.

Dostupan je od januara 2014, u obliku praška i gela! Uživaćete u  pranju veša za vašu porodicu profesionalnim Persil detergentom za pranje i neodoljivim novim Lavender Freshness proizvodima koji će vas podsetiti na osećaj prazničnog veselja uz voljene osobe svaki put kad izvadite veš iz mašine, okačite ga da se suši, složite ga u svom ormaru i nosite!