Najbolje od Silana za osetljivu kožu podložnu alergijama
Osetljiva koža postaje problem za sve veći broj porodica širom Evrope. Danas svaka treća osoba pati od alergija1 – i u skoro svakom domaćinstvu postoji bar jedna osoba sa osetljivom kožom. Bilo da negujete osetljivu kožu ili da se brinete o članu porodice koji pati od alergije, veoma je važno da odaberete proizvod koji nudi najbolju negu kako bi sprečili iritaciju. Pošto je koža skoro neprestano u kontaktu sa odećom, briga o tome da odeća i veš budu mekani i nežni na dodir je jedan od izbora koji morate da napravite. Silan Sensitive sada ima unapređenu formulu za osetljivu kožu koja je pogodna čak i za osobe sa alergijama.
Nova blaga formula je dermatološki testirana i preporučena od strane Evropskog centra Fondacije za istraživanje alergija (ECARF), evropskog neprofitnog instituta koji koristi naučno-istraživačke tehnike za testiranje proizvoda koji ne izazivaju alergije.

Dostupan je u dva divna i blaga mirisa – Silan Sensitive i Silan Sensitive Rose & Silk Extracts. Novi proizvodi pod nazivom Sensitive pokazali su odlične rezultate kod ljudi sa alergijama2, što im je omogućilo da dobiju potvrdu ECARF-a za proizvode koji ne izazivaju alergije. Potvrda se može videti na svakoj boci Silan Sensitive-a.

Osim toga što nudi delikatan miris u kome će cela porodica uživati, nova unapređena grupa Silan Sensitive proizvoda čini da veš bude i neverovatno mekan na dodir.