Odbrojavanje počinje, još 4 dana - XI WUDY DECIJI SAJAM
Još samo četiri dana ostalo je do početka jedanaestog WUDY dečijeg sajma, koji će trajati od 26. do 28. aprila na Beogradskom sajmu u hali 3. Ulaz je besplatan, a organizatori su pripremili dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.
 
Posetioci će tri dana, od 10 - 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Wudy dečijem sajmu. Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu.
 
Na nekoliko štandova nalaze se i organizacije koje brinu o najmlađima kao što su: UNICEF, NURDOR, Udruženje distrofičara, a roditelji će moći i da čuju predavanja specijalizovanih stručnjaka iz raznih oblasti o pravilnom razvoju i rastu dece. 
 
Mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa Saobraćajnom policijom, Vatrogasnom brigadom, Žandermerijom, Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, a očekuje ih još dosta uživanja poput atraktivne veštačke stene, bioskopa gde će se puštati najnoviji crtani filmovi, ogromne igraonice i još dosta toga.
 
Najveće interesovanje posetilaca uglavnom je za nagradne igre, a ovoga puta očekuje ih Wudy feir play fudbalska liga, Idea trka za bebe, a na bini će se održati i takmičenje tata u povijanju beba.
 
Koliko je Wudy dečiji sajam značajan za pravilan rast i razvoj dece govori i to što su ga podržale državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.