Dejvid Bekam je kul u climacool® Revoluciji
adidas predstavlja climacool® Revolution patike za trčanje, koje pružaju 360º ventilacije za kul iskustvo u trčanju. Poslednje izdanje coolpatike za trčanje, koje obezbeđuje ventilaciju sa svih strana u cilju unapređenja učinka trčanja, može se videti na nogama sportske super zvezde Dejvida Bekama u najnovijojadidas TV reklami.

Novi kanali ventilacije kroz spoljašnji deo đona, kao i korišćenje climacool® materijala na gornjem delu patike pomažu isparavanje vlage. Pored toga, COOLEVER postava, od specijalnih vlakana u obliku trolista, omogućava svežinu, suvoću i udobnost za stopalo prilikom trčanja. Dopunski postignuti rezultati učinka usled upotrebe ventilacije od 360º smanjuju termalni stres i nelagodnost koja nastaje prilikom vežbanja i tako omogućavaju postizanje boljih rezultata.

Sve prednosti ventilacije od 360ºmogu se videti u novoj reklami za climacool® koja prikazuje Dejvida Bekama kako trči po letnjoj vrućini. I dok ostatak grada pokušava da se na neki način rashladi uz pomoć ručnih lepeza i klima uređaja, Bekam uživa u svežem i rashlađenom trčanju u svojim climacool® Revolution patikama.

Nove climacool® Revolution patike za trčanje dostupne su od aprila 2013. godine u adidas brand radnjama, kao i Sport Vision multibrend radnjama i prodavnicama Đak, po ceni od 13.490,00 dinara.