adidas lansirao 'Boston kao Jedan' majicu za podršku naporima Bostona
adidas – zvanični sponzor Bostonske atletske asocijacije – najavio je plasiranje ograničene serije majice 'Boston kao jedan'. Majica je dostupna za 26.20 dolara, i može da se naruči putem sajtova baa.org i adidas.com/bostontribute, a 100 odsto sredstava od prodaje odlazi u 'Jedan fond Boston', kako bi se pomoglo ljudima koji su najviše pogođeni tragičnim događajem.

'Jedan fond Boston' osnovan je kako bi pomogao sve one koji su pogođeni tragičnim događajima koji su se dogodili u Bostonu prošlog ponedeljka.

"Nesebičnost i saosećanje pokazano prema Gradu Bostonu, prva pomoć koja je ukazana, napori Bostonske atletske asocijacijei svi volonteri na maratonu koji su pomagali povređenima, inspirisali su nas i nadahnuli", izjavio je je Patrik Nilson, predsednik adidas Amerika. "Bravo za Boston –i za sve one koji su se povezali sa Gradom i sa maratonom - za njihovu reakciju na ovu veoma odgovornu situaciju. Pozdravljamo ih aplauzom za držanje kao da su jedan, u prošlog ponedeljka, a i u svim danima koji su usledili."

Ograničena serija majica 'Boston kao jedan' dostupna je sada na baa.org i adidas.com/bostontribute za $26.20 dolara.