Budi cool i treniraj sa našim poznatim sportistima
Kapiten ženske rukometne reprezentacije Andrea Lekić, i pobednik prvog srpskog VIP Survivor-a Andrej Maričić, u petak 17. maja od 18 sati, družiće se sa fanovima u adidas monobrend radnji u TC Delta City. Popularni voditelj i i uspešna sportistkinja savetovaće kupce kako da odaberu najbolju cool adidas kombinaciju. U nedelju 19. maja od 13 sati posetioci adidas monobrend radnje u Ušće šoping centru imaće dodatnu priliku da sa Andrejem Maričićem uživaju u cool šopingu.

Svi zainteresovani kupci, ljubitelji adidas brenda, dobiće mogućnost da učestvuju u zanimljivoj adidas sportskoj aktivaciji sa našim cool poznatim ličnostima. Svako ko, u periodu od 10. do 26. maja, u adidas monobrend radnjama, Ušće i Delta City, i Sport Vision radnjama, Ušće, Delta City i Stadion, kupi bilo koji adidas cimacool proizvod, dobiće pozivnicu za trening sa Andreom Lekić i Andrejem Maričićem koji će se održati 4. juna na Adi Ciganliji.

adidas je nedavno predstavio climacool® Revolution patike za trčanje, koje pružaju 360º ventilacije za cool iskustvo u trčanju. Poslednje izdanje adidas cool patike za trčanje, koje obezbeđuje ventilaciju sa svih strana u cilju unapređenja učinka trčanja, može se kupiti u adidas brand radnjama, kao i Sport Vision multibrend radnjama i prodavnicama Đak, po ceni od 13.490,00 dinara.