TIVAT STARI GRAD U FOKUSU MEĐUNARODNIH MEDIJA
Nakon što je kompanija „Boka Group” zvanično objavila da će pored prvog profesionalnog golf terena sa 18 rupa na Jadranu graditi i kompleks „Tivat Stari grad”, Crna Gora se našla u fokusu interesovanja međunarodnih medija specijalizovanih za oblasti investiranja i nekretnina, kao privlačno mesto za investicije.

„Specijalizovani smo u kreiranju i profilisanju tržišta i iz tog razloga smo ubeđeni da su entuzijazam i interesovanje međunarodnih medija u ovoj ranoj fazi projekta indikatori značajnog doprinosa ovog projekta crnogorskoj ekonomiji. Izuzetno nam je drago da je sedma sila i van granica našeg regiona pokazala interesovanje za naše projekte” izjavio je Džon Kenedi, izvršni direktor i osnivač kompanije „Boka Group”.
Projekti kompanije će stvoriti jedinstveno okruženje, koje se sobom donosi dugoročne prednosti po ekonomiju. Uslediće otvaranja novih radnih mesta, slivanja prihoda u privredu a nastojanje kompanije je da pokaže da će ove investicije imati pozitivan uticaj i na životnu sredinu. Prva vizuelna impresija o Crnoj Gori za svakog putnika, koji dolazi na tivatski aerodrom biće kompleks Starog grada u Tivtu. Ovaj kompleks, uključujući i prvi profesionalni golf teren na Jadranu učiniće da Crna Gora bude turističko odredište tokom cele godine a to je sledeći logičan korak u razvoju zdrave i održive ekonomije, koja se zasniva na turzimu.