Kompanije OSA računarski inženjering i Autodesk obeležile 25 godina partnerstva
U godini kada proslavlja 25 godina od osnivanja, kompanija OSA računarski inženjering postala je član posebnog partnerskog kluba koji okuplja isključivo dugogodišnje distributere Autodesk proizvoda. Na svečanoj dodeli u Las Vegasu,Željku Tomiću, generalnom direktoru i jednom od osnivača kompanije OSA Računarski inženjering, uručena je medalja kojom se obeležava taj veliki jubilej.

„Godinu za godinom, Autodesk pred nas postavlja velike izazove kontinuiranim povećanjem kriterijuma kojima se definiše uspeh. Ponosni što smo taj izazov uspešno savlađivali 25 godina zaredom, spremni smo za sve što nas očekuje“, izjavio je Željko Tomić, generalni direktor i jedan od osnivača kompanije OSA Računarski inženjering.

Svečani prijem je posebno organizovan za partnere eksperte iz celog sveta koji su postigli veliki uspeh na regionalnim tržištimatokom kontinuirane saradnje sa kompanijom Autodesk. Tim povodom, okupili su se predstavnici svih do sada nagrađenih kompanija, koji zajedno čine Tim Lidera Autodesk partnera, a odlikuju se izvanrednom prodajom i korisničkom službom. OSA računarski inženjering je deo globalne mreže od 1.700 partnera odgovornih za isporuku Autodeskovih inovativnih tehnologija digitalnog dizajna širokom spektru kupaca, uključujući arhitekte, inženjere i građevinare, proizvođače automobila, vlade i telekomunikacione mreže.

„Nagrađeni partneri su izuzetni upravo zbog njihovih napora da obezbede najbolja Autodesk dizajn rešenja koja će odgovarati potrebama kupaca i zbog istovremenog rasta broja klijenata kroz razvijanje poslovanja“, rekao je Stiv Blum, Viši potpredsednik globalne mreže prodaje i usluga kompanije Autodesk. „Upravo takvi partneri stvaraju velike mogućnosti  za rast kompanije  Autodesk, koja bez njih ne bi bila gde je danas.“

Kompanija OSA računarski inženjering postoji 25 godina i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodeskovih softvera na teritoriji Adriatik regije  koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju, a ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Océ, Canon i Kern. OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata što je dovelo do razvijanja familije vertikalnih modula za upravljanje poslovanjem koja je prošle godine tržištu predstavljen pod nazivom UniDocs Business Box.