Jubilarni 35. Međunarodni sajam turizma - Sa ,,Lastom“ u srcu
U godini jubileja Međunarodnog sajma turizma, koji se održava u Beogradu od 21. do 24. februara 2013. godini, pod sloganom ,,Putovanja u srcu“, saobraćajno preduzeće „Lasta“ pripremilo je bogatu turističku ponudu i specijalne popuste (Hala 1, štand 1409).

Deo stalne ponude su planine, banje i wellness programi. Terme Čatež, Terme Lasko, Moravske toplice, Terme Krka i Šmajerske toplice su atraktivne kako po sadržajima koje nude, tako i po popustu od 50 odsto na autobusku kartu ukoliko se aranžman uplati u “Lastinoj” agenciji.

U letnjoj sezoni, akcenat je stavljen na aranžmane u Igalu, Bečićima i Meljinama, kao i letovanje u Ohridu. Sa “Lastom” je moguće letovati u Opatiji, Poreču i Korčuli. Za sve uplate na ovim destinacijama važe popusti od 20 odsto na kupovinu karte. U ponudi će, kao i obično, biti i letovanje u Grčkoj, Bugarskoj i Turskoj.

“Lasta” nudi i specijalne sajamske pogodnosti, pa će tako svi koji do polovine marta uplate polovinu aranžmana za Crnu Goru i terme u Sloveniji ostvariti popust od 5 odsto, za Ohrid i Hrvatsku po pet odsto. Putnici za šoping aranžmane do Segedina, Italije i Beča, zatim do Istanbula, Praga, Budimpešte, Pariza, Kapadokije, Berlina, Drezdena i Španije koji aranžman plate za vreme trajanja Sajma imaju popust od 5 odsto.

,,Lasta” će ove godine staviti akcenat na Uskršnja i Prvomajska putovanja. Posebni, povoljni aranžmani tokom Uskrsa putnike će odvesti do Kapadokije, Pariza i Strazbura, Rima ili pak Švajcarske a za sve sklone romantici tu je i ponuda za obilazak dvoraca u Nemačkoj – Tragom romantičnih mitova. Svi koji žele da Prvomajske praznike provedu na putovanju u okviru specijalne ture sa ,,Lastom” mogu posetiti Istanbul. Za strance koji dolaze u Beograd, “Lasta” obezbeđuje transfer, prevoz, rezervaciju i odabir smeštaja, razgledanje grada, rezervaciju restorana i konferencijskih sala ukoliko je u pitanju poslovna poseta.
Posebna atrakcija je, već treću godinu za redom, servis razgledanja prestonice – Lasta Open Top  iz otvorenog autobusa. Otvorenim autobusima smo prošle godine prevezli oko 4000 putnika do Avale i na razgledanje Beograda.

Turistička agencija “Lasta” postoji već 45 godina. Ponuda Turističke agencije “Lasta” zasniva se na organizaciji i realizaciji turističkih aranžmana, letovanja i zimovanja, đačkih i stručnih ekskurzija i sajmova, u zemlji i inostranstvu, uz mogućnost posebnog prilagođavanja potrebama i željama korisnika. Pored navedenih usluga, nudimo i karte za međunarodne i međugradske linije, rentiranje autobusa, usluge avio prevoza, međunarodno zdravstveno osiguranje i menjačke poslove.

Karte za sve ture zainteresovani, osim u poslovnicama „Laste“ Travel i Turizam u Balkanskoj 35 i na Savskom trgu 1a u Beogradu, mogu da kupe i u ostalim gradovima u Srbiji u kojima „Lasta“ ima svoje poslovnice. Sve dodatne informacije na sajtu www.lasta-turizam.com.