Wellness i zdrav život
Aromaterapija
masaža eteričnim uljima, preko limfnog sistema čisti telo i dušu i svojim uticajem na fizičko, psihičko i emocionalno stanje potpuno opušta i smiruje.

Ayurveda
poreklom iz Indije, važi kao najstarija prirodna metoda koja dokazuje da isključivo očuvanje ravnoteže duha i tela čini zdravog čoveka. Ayurveda preporučuje poseban način življenja, režim ishrane, vežbe disanja, meditaciju, masaže i kure čišćenja koje terapeut prilagođava svakom pojedincu.

Blato bogova
detoksikacija termalnim blatom.

Body Wrapping
umotavanje tela namenjeno je smanjenju obima tela uz istodobno poboljšanje izgleda kože zahvaćene celulitom, strijama i potkožnim masnim tkivom.

Eterična ulja
deluju na sva područja - fizičko, psihičko, emotivno i duhovno. Preko limfnog sistema ublažava se fizička i psihička napetost i ravnoteža misli.

Finska sauna
je manja soba koja u jednom delu ima peć na koju je složena gomila kamenja, a duž zidova su postavljene klupe. Temperatura u sauni je između 80 i 100 celzijusovih stepeni, a vlažnost vazduha je 15 procenata.

Hammam
turska, orijentalna kupka koju čini prostorija sa zagrejanim zidovima i parom, zatim prostorija sa toplim kamenim ležajem za masažu tela, sapunanje, četkanje i uljenje.

Infracrvena sauna
od finske sune se razlikuje po tome što se za njeno zagrevanje koriste infracrveni grejači, čija toplota dublje prodire u tkivo i pozitivno utiče na tetive i zglobove.

Kleopatrina kupka
metoda u kojoj se koriste sastojci kozijeg mleka i eteričnih ulja. Hrani, vlaži i regeneriše kožu.

Ledena jama
ledeni kutak s hladnim tušem i ledom. Preporučuje se nakon saune.

Limfna drenaža
vrsta masaže u kojoj se rukama i prstima primenjuju nežni talasasti pokreti koji stimulišu cirkulaciju u limfnom sistemu da iscrpi višak tečnosti i zarobljene toksine.

Orang-malu
spoj istočne i zapadne medicine, nedavno ustanovljen. Ova jedinstvena tehnika uključuje svih pet čula i predstavlja kombinaciju zdravlja, tradicije, inovacije i pokreta. Terapeut koristi valjke, eterična ulja, orang-malu statue, mirise, muziku.... Postiže se potpuna relaksacija i čišćenje organizma kao i suzbijanje bola.

Lomi-lomi masaža
na havajskom jeziku "LJUBEĆE RUKE" jedinstvena, tekuća, plesno ritmička masaža celog tela. Brzo opušta uklanjajući napetost, obnavlja zdravlje i daje osećaj sreće.

Parafin tretman
ugljeni parafinski vosak se stavlja na telo da omekša mišiće i ukloni mrtve ćelije kože, ostavljajući je čistom i mekanom.

Shiatsu
je veština lečenja iz Japana. Sa posebnim pritiscima na akupunkturne tačke izaziva duboku opuštenost.

Solna sauna
temperatura je od 40-50 celzijusovih, vlažnost 80 procenata. Ima izuzetno delotvoran efekat na lokomotorni sistem i disajne puteve. Postupkom utrljavanja prirodnih soli otvaramo pore pa koža postaje zdrava, sjajna i očišćena a cirkulacija je bolja. Solna sauna se preporučuje kao uvodni postupak za ostale saune, jer je veći efekat nakon pilinga prirodnom solju.

Švedska masaža
naziv je za skup tehnika masaže čija je osnovna funkcija opuštanje mišića. Vrši se pritisak mišića u dubinu u smeru povratka krvi u srce. Koriste se četiri temeljne tehnike - dugi umirujući pokreti, pritisak prstevima i palčevima, stiskanje ili brzo trljanje, lupkanje ili udaranje.

Turska sauna
parno kupatilo ili turska sauna jedan je od najstarijih oblika opuštanja i čišćenja tela. Poseta takvoj sauni poboljšava cirkulaciju, otvara pore i čisti kožu koja ostaje mladolika, nežna i glatka.

Tuševi doživljaja
različite kombinacije malazeva, boja, svetla i mirisa.Jasmina Đokić
zdravstveni menadžer