Masaže u Bali Detox centru
U prijatnom egzotičnom ambijentu, u samom centru Beograda, nalazi se Bali Detox centar za psihofizički odmor, relaksaciju i detoksikaciju organizma po davnašnjem receptu Nikole Tesle, a od skoro po life style-u najglamuroznijih holivudskih zvezda.

Specijalnost Bali Detox centra je čišćenje organizma preko stopala, a u sklopu usluga koje pruža centar su i razni vidovi masaža: Bali detox masaža, ayurvedska masaža , relax masaža, anti stress masaža, sportska masaža, terapeutska masaža, masaža stopala (refleksologija)…

Specifičnost masaža u Bali Detox centru jeste i primena aromaterapije na više različitih načina.
Kombinacija različitih etericnih ulja za masažu, ambijetalna muzika, svetlost sveća, udisanja aromatičnih ulja prema raspoloženju, posebna vrsta čaja za detoksikaciju, pomažu da sva naša čula uživaju!

Relax masaža

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.
Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.
Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, ledja, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).
Anti-celulit masaža

Anti-celulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama.
U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaze do limfne drenaže sa pakovanjem tela.
Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.


Sportska masaža

Sportska masaža ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom misicnog rada i time omogućava brzi process oporavka mišića.
Takode smanjuje mogućnost nakupljanja mlečnih kiselina koja se vremenom pretvara u kalcifikate, koji mogu da izazovu mišićnu napetost pa čak i bol. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takodje mišići mogu pripremiti za trenig zagrevanem i istezanjem.
Ova masaža se preporučuje sportistima kao i rekreativcima.
    

Masaža stopala

Na našim stopalima nalaze se zone koje odgovaraju svim oganima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 70 000 nervnih završetaka.
Stimulacijom odredjenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.
Ova masaža opusta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu. Učinak je isti kao kod masaže celog tela, zato se može raditi kao posebna masaža. ali i u sklopu neke druge masaže.
Bali Detox masaža

Bali Detox masaža se bazira na upotrebi morskih soli koje imaju detoksikaciono i remineralizuce dejsvo u kombinaciji sa esecijalnim uljima.
Mineralne soli u sebi sadrže minerale i oligo elemente, koji aktiviraju eliminaciju vode iz organizma i pospešuju znojenje. Takodje otklanjaju mrtve ćelije sa površine epiderma tako da se koži vraća sjaj, tonus i mekoća.
Ova masaža je jako delotvorna za uklanjanje viška vode i toksina iz tela i deluje direktno na smanjenje obima i masnih naslaga.

Anti-stres masaža

Ova masaža predstavlja kombinaciju terapeutske i relaks masaže.
Pored toga sto pomaže opuštanju od stresa, ova se masaža koristi za uspostavljanje ravnoteže, ali i za uklanjanje napetosti i bolnih stanja.
Za ovu masažu koriste se posebna anti-sres ulja koja imaju efekat aromaterapije, jer putem čula mirisa utuču na centalni nervni sistem, u smislu opuštanja i relaksacije.

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža vrućim kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni system.
Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja.
Masaža je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i njeguju kožu. Posebno relaksirajuće djeluju i zvukovi lupkanja kamenja.Masaža glave i lica

Ova jednostavna masaža može otkloniti veliki niz tegoba, opustiti napetost i umor. Osim što ćemo masažom podstaći cirkulaciju lica i glave, naša koža dobiće zdrav sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana
Masaza glave i lica radi se kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa.

Ayurvedska masaža

Ayurvedska limfna drenaža je najstarija i najrazličitija tehnika masaže kojom se nastoji duboko uskladiti tijelo, duh i um uz povratak i postizanje stanja savršene ravnoteže i mira.
Cilj masaže je postizanje energetske i psihofizičke ravnoteže tih energija. Kombinacijom presura tački i limfne drenaže postiže se duboko opuštanje,oslobađanje od umora i nesanice kao i bolji rad unutrašnjih organa.

Terapeutska masaža leđa

Ona predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.
ospješuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata,otklanja se stres i snažno djeluje na opuštanje svih blokada u tijelu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.


Pažljivo odabran poklon usrećuje i onog koji ga poklanja i onog kome je namenjen. Znamo koliko je ponekad teško pronaći pravi poklon za osobu do koje vam je neizmerno stalo. Bali Detox poklon vaučer doneće im nezaboravne trenutke relaksacije.