Već decenijama, Schwarzkopf proizvodi iz palete trovremenskog Tafta su sinonim za čvrsto držanje kose, dok zahvaljujući najnovijoj inovaciji sada povećavaju i volumen. Nova, unapređena, trovremenska Taft Mega Strong kolekcija je prva iz linije Taft proizvoda za oblikovanje kose koja sadrži kolagen za ekstra Push-up efekat, pruža dupli volumen bez opterećivanja vlasi i nudi mega jako držanje koje traje do 48 časova.  

Kolagen je protein koji je veoma važan u čitavom telu i glavni je sastojak u našoj koži, noktima i kosi. Čini oko 30 odsto proteina u našem organizmu i značajan je u procesu regeneracije čitavog tela. Kako starimo, telo gubi sposobnost da proizvodi kolagen, zbog čega koža, nokti i kosa postaju sve manje elastični. Sada, po prvi put, Schwarzkopf-ovi eksperti za negu kose su uključili kolagen u inovativnu Taft liniju proizvoda za negu kose, za vraćanje volumena ravnim ili beživotnim loknama. Novu liniju čine:  

Taft Volume Mega Strong lak za kosu (250 ml), koji pruža neverovatno dugotrajan efekat;

Taft Volume Mega Strong pena za kosu (200ml) koja maksimalno pojačava volumen kada se primeni direktno na koren kose – za dodatni Push-up efekat kose;

Taft Volume Ultra Strong lak (250ml) i pena (200ml) za kosu - nastali unapređenjem Ultra Strong linije iz Taft palete, sa dodatkom kolagena i Push-up efekta. Nova unapređena formula će držati svaki pramen kose na mestu za dugotrajni volumen, bez ostavljanja bilo kakvih lepljivih ostataka koji bi spuštali kosu.

Nova, unapređena kolekcija za volumen je dostupna u od marta 2012. godine u upadljivom zelenom pakovanju.