NUTRIextra - Izvanredno ulje za suvu kožu!
U liniji proizvoda za negu tela NUTRIextra sada je dostupan nov, jedinstven proizvod, koji spaja užitak suvog ulja i osećaj prijatnosti pri nezi kože - NUTRIextra izvanredno ulje. Izuzetna nega i užitak za lice, telo i kosu uhvaćeni su u formuli NUTRIextra izvanrednog ulja bez silikona, obogaćenog sa devet ulja prirodnog porekla.

Korišćenje ulja postaje sve popularniji ritual lepote brojnih žena, jer im daje jedinstven senzualan baršunasti osećaj na površini kože. Za Laboratorije Vichy bio je izazov da oblikuje ulje koje bi bilo ranljivo, koje bi kožu dubinski dodatno hranilo, a istovremeno je ne bi mastilo. Sastojci ulja pažljivo su odabrani, kako bi proizvod bio podesan čak i za osetljivu kožu.

9 plemenitih i izuzetno laganih prirodnih ulja:

- Ulje iz koštica marakuje: hranljivo i umirujuće
- Ulje korijandera: za lakši nanos
- Ekstrakt crne ribizle: hranljivi antioksidant
- Ulje iz koštica kajsije: hranljivo i hidratantno
- Ulje iz zrna pirinča: antioksidant koji omekšava kožu
- Ulje makadamije: smiruje
- Ulje divlje ruže: za mekoću kože
- Ulje jojobe: hidratantno
- Ulje suncokreta: kožu omekšava i hrani

NUTRIextra izvanredno ulje ne masti kožu, dubinski je hrani i podesno je čak i za osetljivu kožu. Odlikuju ga 9 ulja prirodnog porekla koja proizvodu daju privlačan i senzualan miris. Bez parabena, silikona, bez boja i testirano na osetljivoj koži, kao i na kosi, od normalne do suve – pod dermatološkim nadzorom.
Informativna cijena novog proizvoda NUTRIEXTRA IZVANREDNO ULJE je 2482 DIN.

U želji da nega kože postane ritual lepote, stručnjaci Laboratorija Vichy razvili sulinijuNUTRIextra, kojauključujesledeće proizvode:

NUTRIextra GEL ZA TUŠIRANJE
NUTRIextra PILING za mekšu kožu

Ulje suncokreta: kožu omekšava i hrani