Termalnu vodu Vichy je pre 2000 godina stvorila priroda i ona je danas srce svih Vichy proizvoda za negu kože. 100% čista i prirodna, termalna voda je glavni saveznik lepote osetljive kože koji umiruje, jača i obnavlja kožu lica i tela. S obzirom da je tokom letnjih meseci koži potrebna dodatna nega i hidratacija, termalna voda Vichy je idealan odgovor jer smanjuje osećaj neprijatnosti, smiruje iritacije, štiti epidermis od spoljnjih agresija i ubrzava ćelijsku obnovu.

Voda lepote istovremeno pruža efikasnost i prijatnost i neizostavni je dodatak za vruće letnje dane!

Vichy termalna voda nastaje tokom sporog prolaska kroz kristalne dubine vulkana Auvergnea i tu se menja i puni dragocenim mineralima pre nego što izađe na površinu, čista i prirodno blagotvorna. Bogata je jedinstvenim spojem više od 15 blagotvornih i dragocenih minerala kao što su gvožđe, kalijum, kalcijum, mangan, silicijum i priznata je zbog svojih izuzetnih svojstava da umiruje, jača i obnavlja osetljivu kožu. Efikasnost joj je dokazana kroz 34 ispitivanja pod dermatološkim nadzorom na više od 600 osoba sa svim tipovima kože- čak i osetljivom.

Termalna voda Vichy je izuzetno bogata mineralima, smanjuje osećaj neprijatnosti, štiti epidermis od spoljnjih agresija, jača prirodnu odbranu kože i ubrzava ćelijsku obnovu. Korišćenje termalne vodeje bitan korak u svakodnevnoj rutini lepote – istovremeno jača, umiruje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 retkih minerala pruža efikasnost i prijatnost, nezavisno da li se koristi kao umirujući korak posle čišćenja lica, kao zaštitni korak na kraju nege ili kao prijatno osveženje za osetljivu kožu. Formulisana je prirodno i nije je moguće naučno reprodukovati. Proizvod je hipoalergen, bez mirisa i bez konzervansa.

UMIRUJE - Deluje protivupalno (suvoća, crvenilo, svrab), ne izaziva iritacije, umiruje, pročišćava i trenutno osvežava kožu.
JAČA - Pojačava antioksidacijsku zaštitu kože, ojačava zaštitnu barijeru kože, štiti od starenja i nečistoća.
OBNAVLJA - Podstiče obnavljanje ćelija i pospešuje unos energije u ćelije.

IZUZETAN SADRŽAJ MINERALA
Najbolji saveznik za lepotu kože sadrži jedinstven spoj 15 minerala a sledeći su istaknuti zbog svojih umirujućih, ojačavajućih i obnavljajućih svojstava: Kalcijum - Štiti tkivo kože, Kalijum - Učestvuje u snabdevanju ćelija kože vodom, Silicijum - Učvršćuje, obnavlja tkivo, Magnezijum - Podstiče obnovu kože, Gvožđe - Učestvuje u snabdevanju ćelija kože kiseonikom, Mangan - Sprečava oksidaciju i podstiče zarastanje rana, Bakar - Deluje protivupalno, Cink - Potreban je za rast ćelija i zarastanje rana

I ostali elementi doprinose njenim blagotvornim dejstvima.

Požurite u ovlašćenu Vichy apoteku po svoju vodu lepote kako bi i Vaša koža tokom letnjih meseci bila zdrava i lepa!

Termalna voda Vichy 150 ml: 781,26 RSD*
Termalna voda Vichy  50 ml: 443,70 RSD*
* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.