CAPITAL SOLEIL - UMIRUJUĆA NEGA ZA KOŽU POSLE SUNČANJA
Opekotine od sunca kao i ostala oštećenja kože uzrokovana preteranim izlaganjem suncu su česte pojave upravo tokom letnjih meseci. Vichy Vam preporučuje Capital Soleil balzam za pomoć ćelijama posle sunčanja formulisan posebno za umirivanje opekotina od sunca koji trenutno ublažava bol i osećaj vreline. Da biste sprečili oštećenje kože prvenstveno je bitna zaštita prilagođena jedinstvenom tipu kože. Linija proizvoda Capital Soleil pruža mogućnost da otkrijete Vašu idealnu rutinu za negu i zaštitu od sunca.

Preterano izlaganje suncu i neadekvatna zaštita uzrokuju opekotine od sunca i ostala oštećenja kože koja sa godinama postaju sve brojnija i mogu da rezultiraju ozbiljnijim problemima. Tokom izlaganja suncu UV zraci prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač ćelija kože koje postepeno gube svoju vitalnu supstancu. Uz UV zrake na kožu svakodnevno dodatno agresivno deluju i sunce, pesak, voda, vetar i so. Na kraju dana koža postaje isušena i nezaštićena od  štetnog delovanja  UV zraka pa postepeno gubi sjaj, mekoću, elastičnost a nastaju i opekotine od sunca. Capital Soleil balzam za negu kože posle izlaganja suncu hidrira, umiruje i pomaže koži da popravi oštećenja nastala tog dana.

CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE OPEKOTINA OD SUNCA je poseban balzam za umirivanje opekotina i 8-časovnu hidrataciju. Laboratorije Vichy su formulisale negu za obnovu ćelija sa esktraktom vrbovice, snažnog umirujućeg aktivnog sastojka, i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano deluju na oštećene ćelijske membrane. Osećaj bola i vreline u trenutku je ublažen, a ćelijski kapital očuvan. Hranljiva, nemasna i nelepljiva tekstura obavija  oštećenu kožu balzamom koji pruža osećaj prijatnosti, štiti kožu i u trenu je smiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu.

VICHY RUTINA: VAŠA IDEALNA ZAŠTITA OD SUNCA - Primerena rutina zaštite od sunca takođe je presudna za zdravlje i lepotu kože  kao i nega prilagođena potrebama kože. Uz Vichy dijagnozu saznajte i usvojite  personalizovanu rutinu za zdravu i lepu kožu: odgovorite na pitanja i proverite koji proizvodi najviše odgovaraju upravo Vašem tipu kože, Vaš indeks i omiljenu teksturu: OVDE

CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE OPEKOTINA OD SUNCA: 1.449,42 RSD .*
* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.