TERMALNA VODA LA ROCHE POSAY - Jedinstvena termalna voda sa terapeutskim delovanjem
Stara više od 20.000 godina i još uvek u trendu – termalna voda La Roche-Posay je izuzetno kompleksna i jedinstvena voda sa terapeutskim delovanjem. Nastaje iz kišnice, profiltrirane kroz gusto krečnjačko stenje, koje je prirodna rezerva selena. Zato je izuzetno bogata selenom i posebno dragocena. Taj oligoelement u tragovima, naime, štiti ćelije od oksidativnog stresa i zato je prirodni antioksidant koji sprečava prerano starenje kože i pomaže kod lečenja brojnih nepravilnosti i bolesti kože. Ono što čini termalnu vodu La Roche-Posay stvarno izuzetnom je i stabilnost njenih sastojaka, pre svega minerala, koji poštuju fiziološki balans kože. Izuzetno je čista i ima skoro neutralan pH. Termalna voda je zaštićena od zagađivanja i sve od izvora, pa do termalnih vrela, nije izložena nikakvoj dodatnoj preradi. Svi njeni sastojci su netaknuti, a njena svojstva nepromenjena.

LEGENDA O LA ROCHE-POSAY

Legenda kaže da je izvor te izuzetne termalne vode u La Roche-Posayu otkrio Bertrand Du Guesclin, vrhovni komandant francuske vojske u vreme Karla V. Kada se, krajem četrnaestog veka, vraćao iz Španije, zaustavio se kod izvora, da bi ugasio žeđ. Njegov konj, koji je imao ekcem, skočio je u vodu i, kada je isplivao, otkrili su da je njegova koža izlečena. Tako je začeta legendarna priča o izvorskoj vodi kojoj nema ravne i u koju su se zaklinjali čak i francuski kraljevi i Napoleon Bonaparte.

AKTIVNI SASTOJAK SA TERAPEUTSKIM DELOVANJEM NA KOŽU  

- SMIRUJE
- ČINI KOŽU MEKŠOM
- DELUJE PROTIV SLOBODNIH RADIKALA
- DELUJE PROTIV IRITACIJE KOŽE

Smiruje osetljivu kožu, nadraženu spoljašnjim faktorima (sunce, dermatološka lečenja itd.) i pomaže kod usporavanja starenja kože.

VODA ZA SVE PRILIKE

Termalna voda La Roche-Posay smiruje kožu i osvežavajući je korak u svakodnevnoj rutini njene nege. A zbog njenih jedinstvenih svojstava, može se koristiti i za svakodnevnu terapiju. Njena antioksidativna svojstva pomažu kod zaštite kože od opterećenja iz okruženja, dok su njeni umirujući efekti od bitnog značaja kod negovanja veoma osetljive i nadražene kože (nakon depilacije, brijanja, estetskih zahvata, izlaganja suncu, usled vremenskih promena itd.).

Mikroskopske, ali bogate kapljice u spreju obavijaju lice i telo, te ih štite, smiruju i osvežavaju. Raspršena izmaglica se jednostavno upija u suvu kožu, tako da nema potrebe za trljanjem, zbog čega je naročito prikladna za osetljivu i nadraženu kožu.

Izberite termalnu vodu La Roche Posay po svojoj meri:

300 ml – »BABY« format
Pogodan za svakodnevno korišćenje. Naročito ga vole mame sa decom koja imaju atopijski dermatitis ili neki drugi oblik iritacije kože.

150 ml – obavezna »oprema« svakog kupatila
Termalna voda je izuzetno pogodna i za svakodnevno korišćenje u kupatilu, za muškarce nakon brijanja, nakon depilacije, kao bitan korak u rutini čišćenja lica, za smirivanje iritacija kože usled vremenskih promena…

50 ml – na putu, za svaku tašnu  
S obzirom da je termalna voda stvarno pogodna za svakodnevno korišćenje, u La Roche Posay su razvili i format od 50 ml, koji je pogodan saputnik na putu, za svaku žensku tašnu i, time, pri ruci za dodatno osveženje i vlaženje kože kada je to potrebno ili za fiksiranje mejkapa.


AKCIJA LA ROCHE POSAY »ZA VIŠE OSVEŽENjA PO NIŽOJ CENI«

U odabranim apotekama trenutno je aktuelna promotivna akcija termalne vode La Roche Posay tokom koje možete obezbediti svoje pakovanje za svakodnevnu upotrebu.
Akcija La Roche Posay »za više osveženja po nižoj ceni« se odnosi na pakovanje termalne vode od 150 ml.
 
* Akcija traje do isteka zaliha i ne važi za proizvode koji su dostupni po akcijskim cenama

Termalna voda La Roche-Posay, 300 ml: 1.195,80 RSD*
Termalna voda La Roche-Posay, 150 ml: 820,99 RSD*
Termalna voda La Roche-Posay,  50 ml: 373,20 RSD*

*Cene su informativne i mogu se razlikovati u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci