CAPITAL SOLEIL - SA VISOKOM ZAŠTITOM ZA IDEALNU KOŽU NA VAŠEM TELU
Linija proizvoda Capital Soleil za telo obuhvata napredne proizvode za zaštitu od sunca sa najvišim nivoom efikasnosti i pouzdanosti koji osiguravaju osećaj prijatnosti i prilagođeni su osetljivoj koži. Razmazite svoja čula nežnim i senzualnim teksturama i zaštitite svoju kožu od štetnih UV zraka u jednom koraku!

CAPITAL SOLEIL SUVO ULJE SPF 20 & SPF 40 je prvo Vichy ulje za zaštitu od sunca primereno osetljivoj koži.  Za borbu protiv štetnih efekata UV zraka i za zaštitu dragocenog genetskog kapitala kože Laboratorije Vichy su u ulje za sunčanje dodale fotostabilan sistem filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB zraka na bazi Mexoryla. Preplanuo ten je lep, a zdravlje Vaše kože očuvano. Tečna i mirisna tekstura omogućava vrlo jednostavno i brzo nanošenje za postizanje homogene zaštite otporne na vodu. Uljana tekstura koži daje satenski izgled bez ostavljanja belih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan i ispitan pod dermatološkim nadzorom.

Capital Soleil- idealan Vichy odgovor za različite potrebe i tipove kože za zaštitu Vašeg tela od sunčevih zraka:

- Capital Soleil ULJE za predivan osećaj na koži i zaštitu u jednom koraku - dostupno kao SPF20 i SPF40;
- Capital Soleil MLEKO u velikom porodičnom pakovanju po super ceni - dostupno kao SPF30 i SPF50+;
- Capital Soleil SPREJ za jednostavno i brzo nanošenje - dostupan kao SPF30 i SPF50+;
- Capital Soleil MLEKO-GEL sa svežom teksturom koja se lako nanosi i brzo upija - dostupno kao SFP20.

VICHY SAVETI:

1. Proizvod za zaštitu od sunca nanosite na kožu u debelom sloju, jer u protivnom zaštitni faktor na Vašoj koži biće niži od naznačenog na pakovanju i može doći do nepotrebnih oštećenja kože zbog neadekvatne zaštite.
2. Ne zaboravite na refleksiju sunčevih zraka sa površina kao što su voda, pesak, beton i trava. Čak i kada je oblačno, morate da zaštitite svoju kožu!
3. Nakon izlaganja suncu isperite ostatke proizvoda za zaštitu od sunca sa kože i dodatno je negujte sredstvima koja će kožu umiriti, nahraniti i navlažiti.

• CAPITAL SOLEIL SUVO ULJE SPF 20 (125 ML): 2.007,96 RSD*
• CAPITAL SOLEIL SUVO ULJE 40 (125 ML): 2.342,04 RSD*

* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.

CAPITAL SOLEIL: idealan Vichy odgovor za zaštitu kože od sunca

Linija proizvoda Capital Soleil omogućava zaštitu od negativnog UV zračenja svim tipovima kože, kako odraslih, tako i dece. Specijalno je formulisana i prilagođena i najosetljivijoj koži. Proizvodi iz linije Capital Soleil su bez parabena, obogaćeni termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu.

U odabranim Vichy apotekama trenutno je aktuelna akcija tokom koje Vichy za dva kupljenja Capital Soleil  proizvoda poklanja praktičnu i modernu torbu za plažu.*

* Akcija traje do isteka zaliha i ne važi za proizvode koji su dostupni po akcijskim cenama